![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | |||
![]() |
![]() | #123 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bak bir tanesidaha sana Bobo için görüşmeler başladı Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı takımda kiralık olarak oynayan Deyvison Rogerio da Silva'nın (Bobo) transferi için kulübü ile görüşmelere başladı. Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IKMB) gönderilen yazıda, "Şirketimizde kiralık olarak bulunan Deyvison Rogerio da Silva'nın (Bobo) transferi ile ilgili olarak Brezilya futbol takımlarından SC Corinthians Paulista ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. Kaynak: AA06.06.2006document.write(''); | |||
![]() |
![]() | #124 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar Bobo'nun çok fanatiği var bizde ancak Nobre alındı alınmaması gerekirdi bobo kalmalıydı ama öyle olmadı nobre geldi bobo ile nobre birbirini tamamlayan değil birbirine benzeyen forvetler bence madem nobre elimizde aynı tip bobo lükstür onun yanına koşan bitirici bi adam lazım roberts i tanımam ama tipi bizim pascal ı andırıyo olabilir arkalarında delgado ön libero mavuba sağda kleberson aman aman aman tadından yenmez... | ||
![]() |
![]() | #126 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo opsiyonsuz kiralandiysa takimdan gönderilmeli..bobo yu takimda tutmak ileriye dönük bir istir..bobonun bonservisi elinde olmadikca isimize yaramaz..bugün 5 milyon diyen adamlar yarin 10 milyon der...hala ögrenemediler su transferi.. bize hüsnü güreli gibi adamlar lazim... bakin ezikler niye alamadi nihati..
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #127 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kiralanmak yerine satın alınsa opsiyon konulsa elbette iyi ama şöyle düşünün: Bobo neden geleceğe dönük şimdi değersiz bir transfer olsun ki? Bir bakıma bir admaın bonservisine 3 milyon verdiğimiz zman 3 satın almış oluyoruz, bu da 3 senelik peşin kiralama gibi birşey. Bobo bu sene bizde 25 gol atsa, bizi avrupada kupada ligde başarıya taşısa (ne yani dünyada hiç bir 22 yaşında adam böyle başarılı olamamış mı?) sonrad a fiyatını yükseltip kulübüne dönse biz bundan zarar mı etmiş oluruz? 500 bin dolara yılda 25 gol satın almış olmaz mıyız? bence gayet karlı bir olay olur. fenerbahçe 2 milyon dolar civarı bir paraya nobreyi 2,5 sene kullandı ve her sene 15-20 gol kazandı karşılığında. kazık mı yediler acaba? yoksa ilk senesi için daha peşinen 4,5 milyon euro peşin veren biz mi zararlıyız? O yüzden Bobo patlama yaparsa biz karlı oluruz çünkü direk bize fayda sağlamış olur. | ||
![]() |
![]() | #128 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam arkadasim..olaya öyle bakarsan iyide.. bide söyle düsün..bobo besiktasta önümüzdeki sezon yazdigin gibi patlama yapsa sonra takimina geri dönüp 15-20 milyona avrupada dev bir takima gitse senin zoruna gitmezmi...ben bobo da baya bi potansyel görüyorum..kulübünede dense tamam bi sezon daha kiraliyoruz ama satin alma opsiyonlu..bu opsiyonada adamlarin simdiki istedigi 5 milyon yazilsa kulübü kesin kabul eder.. neden boboya bu kadar para verip almiyor bizim yönetim soruyorum sana?? niye mi? cünkü bobo ya daha güvenebilimiyorlar...bobo patlama yapsa önümüzdeki sezon bizim yönetim bu adama daha fazla para bile sayar.. saygilar
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | değerli arkadaşlar bir bilgi verecem! bu hani beğenilmeyen bacakları kırlıası dedikleir bobo 9 adet gol attı bu sezon hemde kaç maçta 17 belki yirmi diyelinm o çok büyük denen Anelka bu sezon 17 maçta kaç adet gol attı bilen var mı? merka etmeyin söylüyorum 4 yada 5 tir rakamlar bu! Şimdi bu istatiske göre kim daha iyi futbolcudur diye sorarım ben değerli arkadaşlar! Saygılarrrrr!....
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #130 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabii zorluk derecesi yuksek maclar moral motivasyon degerleride işin hesaba katılmasını gerektiriyor, ama bobo bencede faydalı bir futbolcu,uyum sornu ve antrenman eksikliğine ragmen basarılı oldu, ilerde pahalıya gider ben yanına gokhan ünal ı isterdim, gökhan kendi pozisyonunu hazırlayabilen bir golü,hava topuda var,top süreb,liyor, nobre gokhan ve bobo ideal forvet olurdu g.ünaldaki golcü kimliği ben gokahn gulecde göremedim..kayserili pozisyona giriyor,gulec suratli ama son vuruslarda tecrubeye ihtiyacı var ....saygılarrr | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |