![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #511 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ iLk çIğLıĞıM , SoN nEfEsİm ,tEk AşKıM ;BEŞİKTAŞIM...!!! | |||
![]() |
|
![]() | #513 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | parisli farakartal alinacaksa INSUA sola ve DELGADO ortaya bunun baska yolu yokdur madem cooook para harcamak istiyorsaniz o halde ikisinide alin yoksa seneye kongrede kendinise bilet kein oo PARAYLA benden ve butun besiktaslilardan BU KADAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #515 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadas Lar Bu Delgadoyu Cok Mu Buyuttuk Acaba Sanki Dunyaca Unlu Kendini Kanitlamis Bir Topcu Gibi..sanki Tum Forum Uyeleri Yillardir Takip Ediyomus Gibi Konusuyo O Kadar Iyi Futbolcu Olsa Veya Cok Buyuk Bir Kariyer Beklese Avrupa Devleri Kapardi Bence Gercekten Size Karsi Oldugumdan Degil Meraktan Soruyorum Istiyosunuz Ama Ne Kadar Taniyosunuz Ve Ne Kadar Guveniyosunuz Oyle Bir Ortam Olustuki Gelirse Ronaldo Gibi Sewinecegiz Ya Sonra........ | ||
![]() |
![]() | #516 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
SENEYE BU TAKIMLA KUME DUSERIZ BU ARADA ARKADASLAR TARAFTAR ANKETI DEVAM EDIYOR SALDIRIN ![]() ![]() BESIKTAS IMIZI SAMPIYON YAPALIM | ||
![]() |
![]() | #517 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #518 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar basel 5 milyon istioomuş bizimkilerde oyuncunun gelecek sezon bitecek kontratını koz olarak kullanıp fiyatı aşağıya çekmeye uğraşıolarmış...BJK TV de dinledim ben olmasından yanayım ama Basel de zengin bi kulüp satmama fiyatta inmeme gibi ihtimalleride var... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |