![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Chelsea yi çimlere gömen de bizdihatydi kartalım umudumuz ol uçur bizi önce sen sonra biz. sana söz yıkılacak inönü.haydi kartalım biz tek yüreğiz allah yardımcımız olsun.BeŞiKt"aşk"ım_çarşı-adana
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayal kurmak zaman zaman iyi gelir ama top yapamayan, soğukkanlılığı hiçbir zaman olmamış ve geriden takıma güven veren bir yapıya zaten uzun süredir ulaşamamış bir defans kurgusuyla, hele hele porto gibi bir cehennemde galibiyet fikri bana çok uzak geliyor, sırf defansla sadece 1 maçı, yani ne kadar zor da olsa avrupanın first class takımlarına karşı galip gelebilirsiniz ama eğer bu anlayış yoksa çok büyük şans dışında bu mümkün olmaz... ama umut işte, yine de galibiyet hayaliyle izleyeceğiz maçı...
__________________ eternity... | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yarın allahın izni ile bu işi koparacaz ,ben kendi payıma enteresan bi hal içerisindeyim beraberlik bile uzak geliyo kalben ,kartal gibi uçup arı gibi sokacaz ben eminim..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAZANACAĞIZ BAŞKA YOLU YOOOOK
__________________ . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |