![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sabret sabret sabret... bole bugunu kurtarmak lazım yarını elbette kurtarırız seneye gorecegimis ne malum bence anlamsız deil ama ihtiyaclarımıza cewap vermıcek transferler yapılıo birinin cıkıp buna dur demesi lazım bence gunu kurtarmak lazım
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu yönetim 2 yıldır sabırsızca şampiyonluğu arzu ettiği için başarısız oldu. zamanında bu sene yapılan radikal kararlar alınıp genç bir kadro ile istiktarlı bir yönetim anlayışı olsaydı daha başarılı olunurdu. bu sene şampiyonluğun zor olduğunu düşünüyorum çünkü diğerlerinin daha oturmuş bir kadrosu var ama bu genç kadro ve tigana beni heyecanlandırıyor şampiyon olamasak bile gurur duyacağımız bir takım oluşacak ümidindeyim. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |