|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
08-06-2006, 22:16 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
ince giyerim ince pembe yakısır genceeeeeee tümör yolu sasırıp ınonuye gelınce al bunu alamazmısıın sen nebıcım delıkanlısın portakal soyamadım tadına doyamadııııııııım meger tümör oglanmıs farkına varamadım al bunu alamazmısın sen ne bıcım delıkanlısın askerlıkten kacarsın parayada taparsıııııııın carısı nın elınden senı azız gelsın kurtarsın al bunu alamazmısın sen ne bıcım delıkanlısın kadıkoyde bir gece oynar gelin görümceeee tümör etegı cıkar inönüye gelıncee al bunu alamazmısın sen ne bıcım delıkanlısın portakal soyulmuyo tadına doyulmuyooooo tümör etegı gıymıs dansöz gıbı oynuyo al bunu alamazmısın sen ne bıcım delıkanlısın
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 Konu ALPAY tarafından (08-06-2006 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
21-06-2006, 18:18 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | alpay abime bak be burların sensiz tadı tuzu kalmadı valla alpay abi..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
25-06-2006, 16:07 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | bendende bitane. GeSe Macinda ne oldu, fener g.togalin oldu, Taraftar Küfür edip, Tümer metin korktu al bunu alamasmisin sen ne bicim delikanlisin. Yorum Yorum Yorum.
__________________ вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! Konu ®kÁr†äL® tarafından (01-07-2006 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |