![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla herkes kızmıs ama bu alınacak drpice göre cok daha iyi bir oyuncu bence.Genc hırslı uzun boylu ayrıca yedek felanda değil.Gelecek vaadeden futbolcuklar arasında.Bence siz böyle yaparsanız basın ne yapmaz.Futbolcu bi gelsin oynasın.Ben umutluyum.Daha gecen hafta liverpool 4milyon pounda rusyadan bilinmeyen genc bir yeteneği transfer etti.Allah askına kim tanıyordu?Ön yargılı olmayalım.Umutluyum sahsen ben..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #2 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | northwest_eagle Sürekli bu fotbolcu hakkında ayrı konuları açmaya devam ederseniz foruma girişinizi engellemek zorunda kalıcam.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | dinamo zagerebe geçen sene gelmişl 1,5 sezon oynayıp biz beğenip almışız bu çıkış göz ardı edilemez. ama 9 maç oynadı diye yazılmış acaba yedek mi kalmış
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #5 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | madem o kadar müthiş bi oyuncuydu , neden drpic den önce buna bakmadılar. anlayamadığım diyer bi konuda hani tecrübeli bir stoper alacaklardı . bumu yani 22 yaşında tecrübeli isim.pes yani... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayirlisi olsun .
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |