![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben şahsen BEŞİKTAŞIMIZA flaş transfer istemiyorum.Ben 13 kişiyle şampiyon olan o takımı istiyorum,ben BEŞİKTAŞLILIK duruşunu geri istiyorum,ben isimleri ahmet,mehmet,metin,rıza...gibi normal olan ama yürekleri BEŞİKTAŞ aşkıyla çıldıran adamlar görmek istiyorum.Ben BEŞİKTAŞIMI görmek istiyorum.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
BU YAZIYA CEVAP YOK DESTEK VAR
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben transfer ıstıyorum tarnsfeeeer . Bırakın maval okumayı zaten basımıza ne geldıyse bu duygusallıktan geldı . Artık para nın gucu gecıyor heryerde basarsın parayı alırsın bomba gıbı adamları sonra uefa da galır O özledıgınız BESIKTAS ta hersey tamammen duygusal yanı
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım bu bir fikir maval okumak falan değil.Duygusallıkla falan da alakası yok.Daha önce de yazdım.Efsane kadroya bir bak bakalım.Nerelerden gelmişler ? Takım gibi takım olmayı istemek niye maval okumak oluyor ki ? Madem öyle cevap istiyorum.Niye FB Avrupa'da bir şey yapamıyo ? Ya da Real madrid .Ayrıca arkadaşım fikre katılırsın ya da katılmazsın, bu senin bileceğin iştir ama maval okumayın falan gibi ifadeler hoş olmuyor.Birbirimizi kırmayalım lütfen. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |