![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dooruu......ii kalpli olsun asçok ii bi işi olsun....(ee birasda karisma)yeter o bana... ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olur merve 1 cim.....istersen 15 tane at(16 derdim ama forumun kuralı 15ten fasla atılmıo ![]() )
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nerdesin sefgilim gel gel gelll.... ![]()
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmadı gülüm dönmedi şansın... 4-3-2-1........
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklısın hem 3 seneye kadar bayanlar kendi hücresiyle çopcuk sahibi oluolarmış(bisim forumun yalancısıyım ).
| |
| | #10 | ||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | offfff offfffff ben çıkıyom oyun oynamam gerek önemli bi turnuva varda.yoksa sizi bırakmazdım ama ucunda orjinal bjk forması var eh bizim buralardada zor bulunuyo .size ii forumlar ben çıktım hepinizi kocaman öptüm | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |