![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #1781 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne diyelim istersin sana mazoya devm mı edelim...mazlum mu diyelim..... ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| |
| | #1782 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz bilirsiniz ne derseniz dein ![]() | ||
| |
| | #1784 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse yok mu yaff | ||
| |
| | #1785 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | slm hoş geldinn | ||
| |
| | #1786 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ok..mazlum ya da mazo..şey maslum diim en iisi...y.o.k .y.o.k mazo mu desem....ııımmm şeeeyyy bi düşünüüümm...mazo...mazlum..nese ben ruh halime göre karar verrim.mazocum.... ama alış benim ruh halim sn yeye göre deiştii için mazo da olur mazlum da tamam mı mazlum...![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #1789 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin gökçemcim...... 9-8-7-6-5-4-3-2-1...
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |