![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | riquelme Yi Tek Geçerim....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | trinidad tobago lu lawrence , ABD li Donovan , Smolarek , Sorin , Wanchope , Trabelsi , Ahn , Nakamura , ve sayreeee
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Riquelme ve fildişinde sol tarafta oyanayan bir adam boca ismi harika bence bu adam üzülmezin yerine oynar | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben ljungberg ve trezeguetyi coook seviyorum, ama alamayiz coook zor, ayrica torres cok parlak bir oyuncu ama adam galiba 21 yasinda ve aston villanin kaptani, yaniii, oda coook zor, ve bende gilbertonun golüne cok üzüldüm yaa, adam degerini cikariyor yani alamiyacagiz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |