![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kardeş sen şak mısın yaw? hangi Kakaymış bu? tam adını bul hangi takımda oynuyomuş onu yaz anlasın herkes..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | CANER'İ RENKLERİMİZİ BAĞLAMAK İSTİYORUZ'' CSKA Moskova'da oynayan Caner Erkin'i sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'ta olmak üzere kiralamayı amaçladıklarını ifade eden Öner, ''Caner'i sezon sonunda bonservisiyle renklerimize bağlamak istiyoruz. Bu konuda CSKA Moskova'ya teklifimizi ilettik. Satış opsiyonu Beşiktaş'ta olsun dedik. Olumlu cevap alacağımızı umuyoruz. Caner de Beşiktaş'ta oynayacağı için çok heyecanlı'' dedi. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kaka Forvetin arkasında merkez orta sahada, ofansif orta saha oyuncusudur kim diyo defans oyuncusudiye anladın mı kardeşim şimdi gelecekmiş basına sızdırmadan iş yapıyor yönetim makakula gelirse yalan oluruz ailoton faciası olur valla | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ya birader sen kafa yapmaya mı geldin buraya? konu açıyosan adam gibi gerçekdışı olmayan konular aç. Kimsenin zamanını boşa harcama..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim aldığım duyum bu sadece paylaşıyorum sallamıyorum yani ben sadece kakanın ismini duydum diyorum inşallah gelir de o zamna ben fb camiasını ve gs camiasını görürüm o zaman bu yönetime aferin derim çok yakın bir kişiden aldım bu duyumu | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kimden aldın tüpçüden mi? ya kardeşim bak adamlar diyo burda sana başka kaka o diye sen gelmişsin Milandaki Kaka diyosun. Sen çok play station oynuyosun herhalde o transferi orda yaparsın anca..
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşım sen bu dediğine kendin inanıyormusun?Kaka buraya nasıl gelebilir azıcık düşün o maliyeti karşılayabilecek güç var mı yok mu?
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |