![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sanmıyorum.Çarşambada çıkabilir belki ama rize maçı var diye çıkartmayabilirler.Perşembe kesin çıkar.Cuma zor bir ihtimal... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bende öyle tahmin ediyorum ama bakacaz... ![]() ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar bu maçtan elenmiş olabiliriz ama camia olarak önümüzde çok çok önemli bir maç var bu maçı düşünerek önümüzdeki maçları tehlikeye atmamalıyız Sağlık olsun diyelim. Ama ilk maçtaki kötü oyundan ama haftasonu oynanacak derbi maçın stresinden kötü bir tur geçirdik ve elendik. Bence gs nin fb derbisini kazanması iyi oldu. Nedeni ise Gs bu maçı çok abartarak müthiş derecede rehavete kapılacak ayrıca kesinlikle favori gösterilecek. Eeee tabi buda en fazla bizim işimize yarayacak. İnşallah böyle olur ve bu derbiyi sağ salim 3 puanla atlatırız. __________________ | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | kupa dan elenmemize tek bir sebepten üzüldüm.o da gs maçına moralsiz çıkacak olmaları. ligde hiçbir önemli maçı kazanamadık.inşallah bu düğüm bozulur.bu maçta beraberlik bile yetmez.mutlak yenmemeiz lazım , işimizin çok zor olduğunu görüyorum bu şartlar altında Allah yardımcımız olsun !!! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çıktı biletler arkadaşlar 10.30 itibariyle bende aldım yeni açık 3 tane 46 ytl ye maloluyo 1 bilet inşallah kazanırızda boğazımızı patlattığımıza değer...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/53247-besiktasimiz-galatasaray-turkcell-super-lig-24-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Gelecek Malarmz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 03-03-2008 16:01 | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 22:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |