![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen...O kadar diyorum bu adamın servetten,g.zandan bir farkı yok diye.Hakan şükürden bile çalım yiyen adam bu.Gökdeniz nerdeyse bacakların arasından geçmişti bu adamın...Türkiye liginin en az gol yiyen ikinci takımıyız şu anda.Bunu alırsak 2.likten 12.liğe gideriz bence... | ||
![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bence cok faydali bir stoper olur. Savasci o olur.. kafa toplarada cikar.. toramanda defansi tamamlar.. artik ondan iyisini bulamayin. Hala mellberg diyorsunuz.. artik hayalerinizden cikarin. Fenerbahce.. Roberto Carlos aldi diye.. bizim prestijimiz okadar yüksek degil. | |||
![]() |
![]() | #39 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
kryakos u hepinizden çok daha iyi tanıyorum öncelikle bunu belirteyim. bu adam savaşçı inatçı gol yollarında etkili bir adam. kryakos geçmişine baktığımız zaman bayern van buyten i almadan önce kryakos u alıyordu ancak o zaman magath ile yönetimin yaşadığı bazı şeylerden sonra buytenn kararı verildi yani eğerki o gün kryakos alsaydı bayern ve şuanda bu adamı alsak biz herkez helal be yönetim bayern den adam aldın diyecekti. kryakos tank gibi adamdır. mücadeleci yapısı,profesyonelliği, gol bölgelerinde ve ölü toplarda etkili olması bir çok avantajı. yunanistana attığımız gollerin hemen hemen hepsi baldan atılmış gollerdi. o yunanistan bizi burda farka boğmadığına yatıp kalkıp dua edelim. lütfen yorum yaparken adam hakkında bilginiz olsun daha sonra buraya yazın. | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya ben adamı yenı duyuyorum ama ozgeçmışıne bakılacak olursa o kada da kotu defansa benzemıoo..boyu falanda musaıt hani ayrıca gıyeceği beşiktaş formasıda yakışır hani..neyse dığer transferlerde olduğu gıbı bu tarnsferde de zaman herşeyı gosterecek..gelip trıbunumuzu godukten sonrada heralde şaşırıp kalacaktır.neyse inşallah faydası olacaksa gelsın çunku sağlam bır defans oyuncusuna ihtiyacımız var
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |