![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya video falan yok aston villa da kiralık oynadığı dönemde Carlton Cole u çok izledim siz attığı gol sayısına falan bakmayın daha çok genç bi isim Carlton Cole... İngiltere de forvetlerin işi çok zordur gerçekten de özellikle Chelsea gibi tek forvet oynayan bi takımda yedek kalması kesinlikle yadırganamaz Carlton Cole u tanımanız için öle 5-10 dakikalık görüntü izlemeniz yanlış olur onun maç içindeki mücadelesini fiziksel üstünlüğünü dribblinglerini falan maç içinde izlerken göreblirsiniz sadece... onları da internette bulabileceğimi sanmıyorum ama bakarım elimden geldiğince ama böyle tanıayamazsınız oyuncuları ne istatistikle ne de görüntüyle çok istediğimiz cissenin son sezonlardaki(liverdeki) performanslarına bi bakın bence büyük takımlada tutunmak kolay olmaz o zaman onu da beğenmeyelim he ki o 11 de oynuyor düşünün... Chelsea bu adama milyonlar dökmüş Mourinho geleceğin yıldızı diyor ingilterede U-21 takımındaki en parlak oyunculardan biri olarak gazetelerde devamlı çıkmış bir isim niye bu kadar şüpheli olduğunuzu anlamadım ben gene de bakacağım video ama bunu kanıtlamama gerek yok inanın çok iyi bir adam Konu dartheagle tarafından (09-06-2006 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
elınden tutup alıp getırecek halım yok ![]()
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | |||
![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ınsallah gelır de hastası olursunuz bu cocuk super
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | |||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() elınden tutup alıp getırecek halım yok demişsin ya abi ona güldüm yavv ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |