![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar, benim duydugum su: yonetim tumör'e 1,75M vermiş 2 senelik, fb senelik 1,75M vermiş. ben de sizin gibi düşünüyorum ama bu geleceği düşünmektir, tümer 32 yaşında ve evli. geleceğini düşünmek zorunda, biz ona fenerin verdiğine yakın para vermeliydik ki nobre'nin sadece kendisine senelik 1,25M veriyoruz, bonservisi de ekle üzerine, kendini de tümerin yerine koy... ben bu yönden yönetimin hatası diyorum ve nolursunuz bana bu yönetimi savunmayın... ha savunuyormusunuz yönetimi? o zaman izah edin, sergen kalabilir açıklamaları niye yapılıyor?? neyse, tümer kendisini de yaktı, Beşiktaş'a da zarar verdi, fenerede zararı olacaktir elbet ![]() bu arada, tümer evli dedim de aklıma geldi ve araştırıp şu yazıyı buldum: Alıntı:
suçlu çok arkadaşlar, bana göre tümerden önce yönetim suçlu. | |||
![]() |
|
![]() | #185 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar bence buradaki en buyuk amaç beşiktaş taraftarını ümitsizliğe itmektir... Daha şimdiden forumda tatsızlıklar başladı bile..bence bin tumer gelir bin tumer gider.. bizim gerçek beşiktaşlılarla yapacak daha çok işimiz var... Bu olayında bir kaç günlük olmadığını Tumerin son gs maçında ki hırsından dolayı bi kaç aylık bir olay olduğunu çok iyi anlıyoruz... 100 yılımızda beşiktaşa faydası olmuş ve işinin karşılığı olan parayı almıştır(Ki ben onu HARAM ediyorum en ufak bi hakkım var sa beşiktaşta ki oda var )... ONUN dışında fb maçları hariç beşiktaşa çok şey katmadığıda bir gerçektir.. Bunları hepimiz biliyoruz.. Alen'in de bjk tv de dediği gibi istediği zaman oynayan istemediği zaman oynamayan futbolcuya beşiktaşın ihtiyacı yoktur... bu sezon 20 küsür puanımızı kaybederken tumer de kadromuzda yer alıyodu.... Burda yapılaccak bir yalnış yönetime yuklenmek olur herhalde tumer karekter dışı bir davranış sergiledi ise ( ki karektersiz lafı az kalır) yönetimin yapabileceği hiç bir şey yoktur... Yazıkki Beşiktaşta kaptanlık yapan bir insana bjk kaptanları Ahlaklı beşiktaşlı nasıl olunuru tumere öğretememişler..Beşiktaşa yakışmadığı için anılarımızdan ve yureğimizden atmak bize düşen bir görevdir... Böylesine bi gidiş zemini hazırlayan tumer için Şu an yemin ederimki zerre kadar üzülmüyorum... Beşiktaş ve beşiktaş taraftarı bakidir herşeyin üstündedir... Beşiktaşlı arkadaşlarım iyiki varsınız ve iyiki BEŞİKTAŞLI Doğmuşum... BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur... saygılarımla... Fehmi
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aramızda nasıl birini beslemişiz ya para mıydı önemli olan göt oğlanı fener dediğin takıma transfer olup seni tribünlere çağırtıp yumruk şov yaptıracak olanlarıda seninde bn........ hayatımda fazla küfür etmemiştim ama dayanamadım özür dilerim. | ||
![]() |
![]() | #189 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dogru soyluyorsun Strong. bizim icin kapandi defteri ama ismi herzaman "GXX Oglani Tumer" kalacak ![]() ama bu isin coooo guzel bir tarafi var, simdi butun FB'liler tumeri bilir, FB'ye karsi ozel hinci oldugunu dusunur cevremdeki tum fbli arkadaslarim. Tumer'de ayni pembe yanakli yumusak tuncay gibi taraftara sirin gozukmek icin binbir turlu igrencli yapacak, belki de duet olarak hindi baba hindi okurlar ![]() | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar beni hicbirsey kahretmedi ama sanli BESIKTASimiz hakkinda o takiM yada bu takim diye bahsetmesi beni kahretti... eyyy tumer efendi sen yokken sanli BESIKTASimiz vardi...biz senin gibilerini cok gorduk.buradan murat akuyuda kutluyorum bu ezike verdigi cvp ten dolayi...BESIKTAS para icin satilmaz...biz hep burdayiz SANLI BESIKTAS TARAFTARI OLARAK... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |