![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizim Eziklerle Işimiz Olmazzz Sertgende Fenere Gitti Ama Tümer Daha Dün Ne Açiklamalar Yapti Ben Türkiyede Bjkden Başka Takimdan Oynamam Demişti Bidaha Bjk Nin Kafini Agzina Almasin Ben Bjklilere Hakkimi Hellat Ettim Diyor Ama Bunu Iyi Bilsinki Hiç Bir Bjkli Ona Hakkini Etmeyecektir Bu Kadar Insafsiz Ve Ruhsuz Olunmazzzz | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bence silmek yerine hepsini bi topicde toplasak daha iyi olur. Ve yeni Tümör_Topicleri de acilmasin ve onun hakkinda da hic konusulmasin. Bence onun yaptigi serefsizlik hakkinda daha fazla konusursak ezikleri sevindirmis olucaz. Onlarin amaci zaten bu transferle bizleri kizdirmak. Buna izin vermeyelim. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bırakın hersey aynı kalsın arkadaslar allah askına aranızda su adam gıttı dıe uzulen warmı?? butun fenerlıler aradı bgn tumerı aldık dıe dedım hayırlı olsun bı ınsan para ıcın kufur ettıgı takıma gıdıosa burda tartısılcak bısıde yoktur bnce tumerı ztn sewmezdım artık febelı oldu nefret edıorum herkese ii aksamlar ....
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ArkadaŞlar TÜmer Hakkinda Ne Kadar KonuŞursak Ezİkler Sevİnİr..bunu Unutmayin..bİzİ Kizdirmaya ÇaliŞirlar Ama İddaa Edİyorum TÜmer O Takimda İlk 11 De Bİle Zor Oynar..beŞİktaŞa Daha Ne TÜmerler Gelİr Ama TÜmer Bİr Daha BeŞİktaŞi Bulamaz Bunu Unutmayalim Ona GÖre Davranalim..ÜzÜlen De BeŞİktaŞli DeĞİldİr..beŞİktaŞi SatmiŞtir Daha Ne Olsun YalanciymiŞ..boŞverİn Gİtsİn
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | tümere HİNDİstan spor klubünde başarılıar...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |