![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | FenerbahÇe Adrİano,crespo BeŞİktaŞ Alex,drogba,cİsse Galatasaray SeÇİm DÖnemİnde : Zİdane ![]() ![]() ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla FotomaÇ Ve Fotospor Un YaptiĞi Haberlerİn ÇoĞu Bu ÖdÜle Layiktir Ayirt Edemİyorum Hepsİ Bİrbİrİnden DeĞerlİ Yalanlar Ama Adrİano Fenere Varya O Manyak BİŞey Ya E Yuh Artik
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
| |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Moral Bulmak İçin Gazeteleri Okuyorum Dünya Kupasında Oynayan Her Takımdan Birini En Fazlada 11 ini Türkiye'ye Getirip Götürdüler Sağolsunlar Artık Tüm Tanınmayan Futbolcuları Bile Gazeteler Sayesinde Tanıdık.. Haa Bu Arada Sayın Medya Suudi Arabistandan Hiç Bi Futbolcuyu Almadık Kırgınım Size ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
| |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yilin Bombasi Ibrahim üzülmez 50 Milyon Pounda Chealse De :d
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |