![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #612 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Insua ve Delgado transfer girişimleri fos mu acaba? Pek çok yabancı internet sitesinde Beşiktaş'ın Jason Roberts ve kulubüne teklifte bulunduğu haberleri geçiyor. Hatta Jason Beşiktaş'a gelmeyi seçtiğine dair açıklamalar da yaptı. Ancak Delgado ve Insua konusunda en ufak bir haber ya da bir ima bile geçmiyor. Uluslar arası kaynaklarda güvenilir haber bulan varsa haber versin... | ||
![]() |
![]() | #613 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Insua ve Delgado transfer girişimleri fos mu acaba? Pek çok yabancı internet sitesinde Beşiktaş'ın Jason Roberts ve kulubüne teklifte bulunduğu haberleri geçiyor. Hatta Jason Beşiktaş'a gelmeyi seçtiğine dair açıklamalar da yaptı. Ancak Delgado ve Insua konusunda en ufak bir haber ya da bir ima bile geçmiyor. Uluslar arası kaynaklarda güvenilir haber bulan varsa haber versin... Bu arada ben sadece ingiliz haber sitelerinden değil tüm dünya dillerinden araştırma yaptım; yahoo ya da google sitelerinin dil seçeneğini tüm dillere kapsayacak şekilde ayarlayıp haber/ news bölümlerine girerseniz örneğin arjantindek bir haber sitesinde varsa Insua ile ilgili haberleri bulursunuz. Ne var ki böyle bir kayıt yok. Haberler laftan ibaret. Ortada Roberts'a olduğu gibi resmi ya da gayri resmi bir teklif yok.... Konu Barisozgur tarafından (10-06-2006 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #617 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ArkdaŞlar Haberler Var Sİze ŞÖyle Anlatİm İstersenİz BeŞİktaŞ YÖnetİm Son Teklİflerİnİ KulÜplere İlettİler Hem Delgado'nun KulÜbÜ Basel Hemde İnsua'nin KulÜbÜ Boca'ya Onlardan Gelecek Haberİ Beklİyor YÖnetİm Delgado Veya İnsuadan Mutlaka Bİrİsİ Alinacak.forver Konusunda Gelİnce Bobo Kalacak Gİbİ GÖzÜkÜyor. | ||
![]() |
![]() | #618 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |