![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Stadın inşaası sürerken bir sezon boyunca Zeytinburnu veya Kasımpaşa stadında oynamayı planladıklarını anlatan Demirören, Avrupa maçlarını ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı düşündüklerini ifade etti
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ancak onunde buyuk sorunlar var bu projenin onuda belirteyim demir orende dikkat ederseniz soyle dedi eger gerekli izinleri alabilirsek herkez karsi cikiyor bu projeye su anda mimarlar odasi anitlar kurulu falan filan gerci devlet bakani destekliyor ama mimarlar odasiyla anitlar kurulu neden bukadar karisiyor anlamis degilim | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bide bu stadin arkasindaki uzanti nedir abicim ya otopark yerimi olacak orasi acaba bide bi kartal resimleri var ustunde bide kirmizi beyaz turk bayragi gibi acaba nasil olacak o is goruntu degisikligimi olacak mactan maca acaba | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Stat harika ve 42000 de yeterli olsa gerek. Resimde görüldügü gibi kisin yapraklari dökülmüs Agaclar yerine her mevsim yesil Agaclar ile ic ice girmis bir Stat ve Semt muhtesem olur diye düsünüyorum. Biraz fazla kaptirdim kendimi ama sonucta Dünya`nin en güzel Cografyasinda bulunuyoruz. Soguk Beton yerine Cam kullanilmasi da olaganüstü, vallahi Yönetim bu stadi yaparsa büyük bir Nazar Boncugu da yaptirmayi unutmasin, kiskananlar da az olmiyacak gibi ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar ben braz farklı açıdan bakıyorum,stad harika görünüyor iyi güzel ama şuanda inönü stadın yapısından dolayı alt tribündekiler üsttekileri ,üsttekilerde alttakileri görüyor ortalarında onları ayıran vip tribünü fln yok, buda o muhteşem ambiyansı yaratmamızda büyük etken oluyor.Stadın olmasına çok seviniyrm ama br taraftanda hep kuşku var içimde,örnek alınan stadlrı inceledim hiç brinde söylediğim olay gerçekleşemiyor.Bu konuyu br şekilde yetkililere duyrmamz lazım taraftar olarak.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?Düşündüğüm gbi br sorunla karşılaşırmıyız acaba (Üst taraf üst taraf çıldırt bizi üst taraf!)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Ezequeel tarafından (24-02-2008 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | harika bi proje umarım çabucak hayata geçirilir..bu büyük taraftar herşeyin en iyisini hakediyorr..bravo yönetim işi öğrenmeye başladınız ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | proje çok güzel görünüyor ama ben halen kapastenin daha fazla olmasın taraftarıyım sonuçta bir kere yapıyoruz o yüzden ileriyi görüp yapmak lazım GS yapıyor 52000 biz yapıyoruz 42000 fb ninkide 52000 küsür biz neden geriden galiyoruz işin gelir tarafıda var tabi Arsenal stadı yeni yaptırdı daha yüksek kapasiteli gelirlerinide arttırdı tabi biraz daha ileriye dönük düşünmek lazım 10 sene sonra keske 55000 kişilik olsaydı dersiniz ama o zamanda bu stada ilave yapma şansınız yok ayrıca 42000 kişilik stadla ne kadar modernde olsa final maçı alamayız neden bizim stadımızda bir avrupa kupası final mçı oynanmasın nden olmasın 42000 yeter diyip susmayın arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tek korkum kapalının tekrar altlı üstlü kartal gol gol çekememsi olur.eger bu stadda tekrar o ambiyansı sağlarsak işte o zmn yıllık 40m euro para gelir.fulyadan 15m avro gelir bekleniyo.akarlardan ve forma satışlarından ıvırdan zıvırdan gelen parayı düşünrsek70m avroya yıllık olarak alamiycagımız oyuncu yıldz yok.artık beşiktaş takımı ali tandogan gibi amatör baki gibi ne yapıcagı belirsiz olan oyunculara muhtaç olmayacak bu projelerde gelecek görüyorum.! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/54052-iste-yeni-stad-ve-tesis-projesi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 15:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |