![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sadece youla ve çağdaşdan para alabildik.Youla yı 1,3 milyon euro ya aldık gençlerden Sayın Murat AKSU 1,6 milyon euro ya sattı.Çağdaşda 750 in dolara ts ye gitti.Sergen,a.hassan,cordoba ve ezik köpek serbest kaldılar
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben demek istiyorum ki madem satılcaktı bunlar bi sözleşme yaparsın sezon bitmeden 6 aylık falan bonservisi sende olur sezon sonuda zaten isteyen çok satardın. şimdi antalya cordobaya 500 bin usd vermezmiydi verirdi, a.hassana anderlect 1 milyon usd vermezmiydi verirdi. ama noldu SIFIR | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Asker kaçakları İnönü stadında yargılanacak ![]() | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
| |||
![]() |
![]() | #27 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne ieş yarar bunlar dediğiniz adamnlarla şampiyon olduk bi ama dikkat edin bunlar yine bayağı para ederdi ma sözleşmeleri bitmişse para alamayız tabiki | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
ayıptır günahtır beceriksizler topluluğu (Murat Aksu) hariç | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |