![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Mesajlar: 362
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | muhtesem olur,Besiktas ve Türkiye adina muhtesem reklam olur ve formalar da satilir ama transfer olacagina inanmiyorum. Ama keske olsa!!!!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
|
![]() | #154 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Mesajlar: 1.931
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner son günlerde adı Beşiktaş ile anılan defans oyuncusu Fabricio Coloccini ile görüşmelerin sürdüğünü, ancak bu futbolcu ile henüz kesin bir anlaşmaya varmadıklarını ifade etti. Öner, defans bölgesine alacakları yabancı oyuncu konusunda bir çok alternatifi değerlendiklerini ve takıma en uygun ismi kadrolarına katmaya çalıştıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: "Yabancı defans oyuncusu arayışlarımız sürüyor. Şimdiye kadar anlaştığımız bir futbolcu yok. Bir çok isimle görüşüyoruz. Coloccini de bu isimlerden biri. Ama bu futbolcuyu almak kolay değil. Tecrübeli ve Arjantin milli takımında forma giyen bir isim. Böyle olunca da maliyeti çok yükseliyor. Biz hem Deportivo Kulübü, hem de Arjantinli oyuncu ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Bugün itibari ile kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bu oyuncuyu alırsak takımımıza çok büyük katkı yapacaktır. Biz Ulvi, Zago, Ronaldo gibi süreklilikleri olan ve oyuna her açıdan katkı yapan bir futbolcu transfer etmek istiyoruz. Böyle oyuncuları bulmakta kolay olmuyor. Coloccini aradığımız özelliklerde bir futbolcu."
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Mesajlar: 134
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar büyük ihtimalle bizde hadi hayırlısı
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Mesajlar: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 4 mılyon euroya vereceklerse eğer yıllık alacağı parayı ben öderim yönetim korkmasın alsın şu adamı yha 6 mılyon euro olsa bıle dusunmeden alınması gereken bır futbolcu ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Mesajlar: 1.703
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | forza coloccini!!! yönetim bikere de doğru iş yap pahalı diye vazgeçme heralde kaliteli adam pahalı olcak..!!!!!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Mesajlar: 1.703
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen abi yaa bu yönetim ne kadar kafasız 4 milyon euroya pahalı diyorlar..holosko gibi adam 5 milyon + 2topçu vermeyi biliyorlar..heralde colocciniyi 1 e alcak halimiz yok kaliteli adam biraz pahalı olur..yine salak salak transfer yapma sinan engin git şu adamı getir bıktık artık ezik ezik futbolculardan..alıoz alıoz sonra gndermeye yer arıyoruz
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |