![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #412 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fb taraftarına yalaklanmak için kadıköyde agresif oynayacak,hırslı süper mücadele veriyormuş gibi oyanayacak,sert hareketler yapacak,kısacası o maçtan önce de sonra da konuşulacağı için istediği reytingi alacak,"o herife"BEŞİKTAŞ'a yakışır,BEŞİKTAŞ Taraftarının zekasına yakışır bir cevap vermeliyiz.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #413 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kadıköye de gelecez tüm-er bey
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
![]() | #415 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son yıllardaki kadıköy maçlarında etkisi olduğu için şimdi feneri onsuz yenemeyeceğimizi sanıyor. Yanıldığını gösterecektir bizim genç, tertemiz ,beşiktaşa, futbola aç oyuncularımız. ben biraz psikoloji okuduysam şunu sölerimki bu adam beşiktaştan gittiğine köpekler gibi pişmandır... daha da pişman olacaksın tümer daha yolun başındasın... | ||
![]() |
![]() | #416 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadıköy de seni kahraman yapcağımızı mı sanıyorsun sandığım kadar zeki değilmişsin Tümer bu takımda senden 10 kat yürekli oynayacak insanlar olacaktır o maçta eminim bundan... görücez ne kadar Fenerli olduğunu maçtan sonra... | ||
![]() |
![]() | #419 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biri demişti ben giderim pasa pasa askerlik yaparım derse kimse sasırmasın die ![]() kim olduğunu hatırlamıom ama tebrik ediom walla cuk die oturmus ![]()
__________________ Beşiktaşla uğraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |