![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #232 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona adım adım yaklaşıyor. ![]() Yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Siyah-Beyazlılar, Deportivo’da forma giyen Arjantinli Fabricio Coloccini’nin menacerini İstanbul’a davet etti. Kulüp menaceri Sinan Engin konuyla ilgili FANATİK’e şunları söyledi: “Beşiktaş’ın ismini duyan rakamlarda uçuyor. Ancak sokağa atacak paramız yok. Coloccini iyi bir oyuncu. Kariyeri belli. Deportivo’dan ayrılmak istiyor. Delgado’nun burada olması ve hem Tello hem de Cisse ile aynı dili konuşuyor olabilmesi çok önemli...”
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #234 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evt bende aksam ntv gece spor bülteninde duydum bunu anlasmislar diye ufak pürüzler varmis | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya bu adamı alırsak veya kiralarsak kesin şampiyon oluruz sağ backte toraman göbekte g.zan coloccini oynar offf çok iyi olur bence ya ya farkletmez bu adam gelsinde defans düzelir ya hadi başkan bi doğru iş yap getir şunu şampiyon olalım 5 puan farkla
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu trasfer için yeni başlık açmayalım lütfen tek başlık altından takip edelim. Konuların tamamı birleştirildi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #237 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Coloccini'de flaş gelişme ![]() Yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona adım adım yaklaşıyor. 8.1.2008 Yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Siyah-Beyazlılar, Deportivo’da forma giyen Arjantinli Fabricio Coloccini’nin menacerini İstanbul’a davet etti. Kulüp menaceri Sinan Engin konuyla ilgili FANATİK’e şunları söyledi: “Beşiktaş’ın ismini duyan rakamlarda uçuyor. Ancak sokağa atacak paramız yok. Coloccini iyi bir oyuncu. Kariyeri belli. Deportivo’dan ayrılmak istiyor. Delgado’nun burada olması ve hem Tello hem de Cisse ile aynı dili konuşuyor olabilmesi çok önemli...” Orhan YILDIRIM | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | alin gelsin sampiyonluk sampiyonlugu garanti ediyorum bu adam besiktasa gelince | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayriyettende mod arkadaslara tesekkur ediyorum sesimi duyduklari icin okadar cok baslik aciliyorduki ayni konuda bi aradigimizi bidaha bulamiyorduk tesekkur ederim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |