![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zor mac oldu.. YETER GÖNDERIN SU TANDOGANI VE BAKI YI... top oynamasini bilmiyor birsey yapmiyorlar.. cok sinir oluyorum bunlara.... ve maca gelirsek iyi oynamadik cok kolay harcadik bazi posiyonlari... Allah sükür kazanmasini bildik
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zor bır mactı kartal yakısır bı sekılde 3 puanı aldı ![]() | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla ben maci izledim ama bazi arkadaslarla sanki farkli mac izlemis gibiyim holoskonun nesi kotuydu anlamadim bence gayet guzel oynadi o zeminde nekadar futbol oynanabiliyorsa besiktas onun hepsini oynadi ali tandogan futbolcu falan degil demistim bugun adeta bunu kanitladi bu adamin birisi kulagini cekmeli bu kendini kacinci yere atisi oldu yeter artik devam etse gol yapardi pozisyonu besiktasimiza kisilikli ve sahsiyetli futbolcular lazim bence takim iyi oynadi en az 8 net pozisyon var macta degerlendirebilseler 4 5 olurdu bobo besiktasa geldigi gunden beri en kotu macini oynadi ancak maci bitiren ve kazandiran hareketide yine o yapti nobrenin onune indirdigi top harikaydi holoskonunda serdara cikardigi iki top varki muhtesemdi ve bence cok muhtesem bir oyuncu zamanla gorecegiz | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine şansa aldığımız bır maç 2.yarıda cok cekıcez bellı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
arkadaşlar deplasmanda buz gibi zeminde iyi pozisyon bularak maçı kazanmışız, tamam ben maçı tam seyretmedim ama bir takım herzaman iyi oynamayabilir ama BJK yazarlarından bazıları sanki baltalamak için yazıyor, takımda veya yönetimde kimi sevmiyorlarsa başarısız olsak nerdeyse sevinecekler, yönetimce bazı yazıları yalanlanan İSMAİL ER e dikkat derim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Zemin cok kötü hava cok soğuk ve kendi sahasında hiç yenilmemiş bir takım...Oyun her zaman süper olacak değilSonucta konya amatör küme takımı değil cok iyi bir kadro kurmuslar.Birbirine uyan futbolcuları var her ne kadar yeteneği kısıtlı olsada..nese Önemli olan kazanmasını bilmek sonucta pozisyonlarımız var oldukca ama işte bazı bölgelerdeki eksiklikler bu sonuca yol acıyor.Defans ve sağ kanat bölgemiz oldukca zayıf kalıyor.Buda zorlanmamıza yol acıyor.Ayrıca holosko bobo ile değilde nobre ile daha iyi oynar...Bobo biraz daha öğrenmeli pivot oynamayı..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Evet galip geldik ama biz tv başında hop oturup hop kalktık. Rahat bir maç seyretmedik.Bu bizim kaderimiz diyorum.Oyuna gelince pek iç açıcı bir futbol oynamadık,her ne kadar Sayın Sağlam sahanın buz olmasına bağlıyorsa da ümit veren bir futbol yoktu. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |