![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU MAÇ NE OLURA OLSUN BİZİM OLMALI. 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN, 5-0 OLSUN BİZİM OLSUN, 10-0 OLSUN GENE BİZİM OLSUN.. HADİ KARTALIM BASTIR. BOBOMUZ BÜYÜK KAYIP AMA TORAMANIMIZ VAR, DELGADOMUZ VAR, YANİ VARDA VAR BİZ TÜRKİYE NİN EN KALİTELİ TAKIMINA VE FUTBOLCULARINA SAHİBİZ... AYRICA BURDAN HAKEMLERE SESLENİYORUM BEŞİKTAŞ SAHİPSİZ DEĞİL. BU YÜZDEN AYAĞINIZI DENK ALIN SİZİ TEK BEN PARÇALARIM İŞKİ BEŞİKTAŞ TARAFTARINA KAFA TUTUN... ÜSTÜ AÇIK TEHDİT.............
__________________ Kimine Göre Adamız, Kimine Göre Yalanız . Hepiniz Rahat Olun Biz Adamına Göre Muamele Yaparız TORAMANCI KIZZZZZZZZZZZZZZ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım inşallah maçta ordayım ilk defa inönüye gidecem umarım ilkler çok güzel olur..
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Takım olarak ta mantalite olarak ta Fener'den gerideyiz. Zor maç zor...Bir de Sivas deplasmanı var. 2 kritik hafta yönetimin ve futbol takımımızın kaderini belirleyecek. Hayırlısı olsun ama çok zor. Gerçekçi olmak gerekiyor arkadaşlarım. | ||
| |
| | #7 | |||
| BJK BJK BJK BJK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ewet 2 kritik hafta feneri kazanalım sivas maçına gitmek için elimden geleni yapıcam hadi kartalım güvenimiz sana sonsuz | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cok önemli bi mac ve inşAllah kazanan taraf biz oluruz . benim düşüncem mac 2-1 bizim goller nobre holosko 2lisinden =)
__________________ ßasit ßir Tanınma Markası değiLizzz..! Taraftar oLmanın,ßEŞİKTAŞLILIK Gururunun En isyankar sLoganıyızz...!! ( çAr$ı ) | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
İnşallahhh...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/55530-besiktasimiz-fenerbahce-28-hafta-karsilasmasi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-03-2008 23:17 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |