![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kupayı brezilya alır. adamların acayip bir kadrosu var hocasız çıksalar bile bu kupayı alabilecek kabiliyetleri var.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Kupayi Kimin Alacağini Pek Kestiremiyorum Ama Brezilyanin Alamayacaği Kesin Adamlar Hazirlik Maçi Bile Yapmadi'lar Hep şov Maçi Yaptilar Ve Bütün Takimlar Brezilyali Oyunculari Taniyo Ve Ona Göre önlem Alirlar Favorim Arjantin Plase Ise çekler Ama Tuttuğum Takim Fil Dişi Sahilleri şampiyon Olamazlar Ama Gönlümün şampiyonu Fil Dişi Sahilleri Forza;fil Dişi
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Maçlar Gösteriyor ki ; Arjantin Ölüm Grubundan Çıkacağı Kesin Finali Büyük İhtimalle Arjantin İle Brezilya Oynayacak Ama İngiltere Çok Güçlü Bi Takımla Geldi Rooneysiz Maçı Aldı 2. Maçıda Atlatırlarsa Zaten 3. Maçta Sorun Yok Büyük İhtimal Yarı Finalde Olur İngiltere. Sürprizlere Gebe Bi Kupa Ama Benim Finalim Arjantin Brezilya (Arjantin-İngiltere Olursa Şaşırmam)..
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |