![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Eğer bu adamı alırlarsa helal olsun, kutluyorum fener yönetimini... çok iyi bir adam... bizimkilerde hala boumsong mudur nedir onunla uğraşsınlar | ||
| |
| | #2 | ||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hayır hiçbirzaman feneri kutlamıyoruz
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
| |
| | #3 | ||
| Guest
| uote=muhammedzubeyr;560468]hayır hiçbirzaman feneri kutlamıyoruz[/quote] ![]() ![]() bukadarayrıca fener almış bize ne? carlos u aldılarda nooldu görücez ligin sonunda allahın izniyle. arkadaşlar isimlere takılmayalım lütfen bobo bize geldiğinde kimse tanımıyodu şimdi... | ||
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kendi adına konuş.. | ||
| |
| | #5 | ||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
| |
| | #6 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla dışardan giren bir febeli senin yazdıklarını gördüğü zaman ohh be der bizden biri de burdaymış der onun için susssssss tmm mı sen resmen febe yönetimini kutlayıp bizim yönetime dışarda olsan küfür edecek gibi konuşuyorsun sen hiç konuşma baştan hata yaptın böyle birşey olsa bile bunu bizle paylaşmaman lazımdı- içinde bıraksaydın febe yönetimi öven sözlerini okş hadi bakayım.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |