![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | En Aktif: Köyün Delisi En Alçak Gönüllü: Newaria En Baba:Umut Taciri ![]() En Ciddi:Umut Taciri, Aetos, Pritt En Çalışkan: Asparagas,Jasmin,Pritt En Duygusal:Velvetvamp En Düzenli:Meriç En Geyik:Olmasın ![]() En Gıcık: Pozitif bir insanım ben ![]() En Gizemli: Aetos, Eylem Güzeli En Gözü Kara: x_dreamboy_x En Havalı: Meriç En İçten:Ben, Köyün Delisi ![]() En İlginç: Velvetvamp En İyi Avatar: Newaria En İyi Bölüm: Futbol & Tiyatro ve Edebiyet ![]() En İyi Çıkış yapan: Nefertiti , Umut Taciri ![]() En İyi İkili:Newaria & x_dreamboy_x En İyi İmza: Nefertiti ![]() En İyi Nick: Nefertiti ![]() En Kafadar: baya var En Karizmatik:D.AMOKACHİ En Komik: Pesimist1903 En Kültürlü: Aetos En Popüler: x_dreamboy_x,Meriç, Alen En Sakin: Newaria, Aetos En Samimi:Newaria En Sempatik: MtN4343( Metin ![]() En Sevilen: Bilemiyorum En Uçuk: Muteydi ![]() En Yakışıklı: Herkes ![]() En Yardımsever: Jasmin En güzel : Herkes ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (25-01-2008 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/50868-2007-yilinin-en-leri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Besiktasforum Oscarlar [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 28-02-2008 21:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |