![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ertuğrul hoca esk, takımmını bilir    ona göre oynarız maçı alırız.. 2-1 
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #12 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |    
 arkadaşlar ben bu kayseri deplasmanını çok önemsiyorum ve bence kalan maçlarımızdan en zor olanı bu maç olcak kayseriden galip dönersek kesin şampiyon oluruz düşüncesindeyim? sizce bu eksiklerle bunu başarabilirmiyz?    
				__________________   ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır!   19_bjk_03   |  ||
|   |  
|    |  #13 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     ya her maç için böyle söylenıyor çok klasık ben kayserı maçından korkmuyor daha dogrusu ben anadolu takımlarından korkuyorum  anadolu takımlaraına  yenılede bılırız  önmelı olan derbılerı kazanmak eğer 3 derbıdende 3 er  puam alşırsak şampıyon oluruz ...    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |  
|    |  #15 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     bu maç takımın test edilebileceği çok önemli maç dengeli bir takım defansif ve ofansif olarak beşiktaşı daha iyi değerlendiricez.gs maçınıda almak üzere kayıpsız geçersek şampiyonuz    
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  ||
|   |  
|    |  #17 | ||
|    Yardımcı Admin  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 10   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bakiyi eksik olarak görmüyorum,toramanın yerine de gökhan zan geliyor,bakalım bu defans kurgusu daha başarılı bile olabilir,delgado ve tello gününde olursa kayserinin şansı yok    
				__________________   ![]()  |  ||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |