![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | abi Gayse Bile Parasi Olmadan Türkiyeye Getirdiğine Göre Robert I Biz Kesin Aliriz ![]() ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hadi hayırlısı | ||
![]() |
![]() | #99 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
adam eskiden iyi idi. Hem gençleştirmeye kalkıyorlar,hemde yaşı geçmek üzere olan üstelikte sakatlıktan kurtulup kurtulmadığı belli olmayan birini sırf Fransız Vatandaşı diye alıyoruz. Yazık.. Yazık.. Birde burada bu adam için süper süper diye izlemeden ,seceresini, bilmeden ahkam kesiyorlar. BU ADAM ALINIRSA PARA ÇÖPE ATILACAKTIR. | |||
![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kumandaci dostum, adamin attigi gollerden anlasiliyor nasil bir topçu olduğu da bunun için insanlar ahkam!!! kesiyor... yaşı ve sorunlu bir oyuncu olması soru işareti yaratıyor. Adam Newcastle'da çok başarılı oldu, Ronson döneminde. Fakat Graeme Souness gelince yedek kalmaya başladı ve hocasını eleştirmeye başladı röportajlarda, bu da onun sonunu getirdi. Bana sorsan Gilberto derim, Tigana bu adamı istiyorsa susarım ve beklerim. ne hocalar kimleri istedi de başarılı olamadı gelenler... bence gelirse iyi olabilir bizim için, gelmezse de kötü olmaz.
__________________ Asker kaçakları İnönü stadında yargılanacak ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |