|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
26-06-2006, 16:49 | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | besiktas euroleaguede olsa avrupaya türkiyenin en güzel basketbol sahasini gösterir..hehe...bunar bir yana bu konu beni acayip derecede kizdiriyor, yaw bu eziklere ne oluyir, bu ülker niye bütün ass oyuncularini onlara veriyor, biz???biz reeseden baska bir oyuncu almadik...bir baslasak...basketbolda bizi gecerlerse, benim evimdeki bütün prestigim toz olur, yaa hayir....sinir | ||
26-06-2006, 22:23 | #26 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 | yahu ben bu memleketin insanlarına anlam veremiyorum. ulan arkadaş bu ezikler basketboldan ne anlarlar. onların daha bi salonları bile yok. eyyyyyyyy federasyon!!!! AKATLAR, ADAMI SAKATLAR
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
26-06-2006, 23:06 | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ya bu eziklere ne oluyo hem bişey beceremezler,hem her şeyin başında bunlar.avrupada bizi rezil etmekten başka işleri yok. bu seneki oyunumuzla eurolig i biz hakediyoruz.
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |