![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inşallah iyi olurda şampiyonluklara taşır bizi ancak kötü cıkarsa ne farkedecekki anlamadım cogu kişi sallamış şampiyon olmasak ne fark eder , şahsen ben bu takımı sevinmek için tutmuyorum ... BEŞİKTAŞLILIGIMLA herzmn gurur duymus birisiyimdir şampiyon olalım olmayalım farketmez namuslu şerefli geçmişimiz olduktan sonra gerisi traş açıkcası ... | ||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 90 kiloluk bir defans adamı ama boyu uzun olduğu için belli etmiyor kilosunu ona çarpan otobuse çarpmış gibi olur sanırım hayırlı olsun umarım iyi işler yapar
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ribery türkiyeye ilk geldiği zaman herkes fena dalga geçmişti adamla ama fena patlama yapmıştı umarım gordonda böyle bi patlama yapar şimdi önemli olan gordonun yanında kimin oynıyacağı benim tercihim gökhan zan ayrıca fatih terim i. kaşı yine milli takıma almış adamda varki bişeyler milli takıma çağrılıyor kaşın da üzerinde durmak lazım bence | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hadi gözümüz aydın | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
nerden buluyolar böyle tanınmadık adamı. defansa tecrübeli bir oyuncu lazımdı.ama maalasef yine hatalı bir transfer.umarım yanılırım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu kartall903 tarafından (01-02-2008 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | asıl sen beşiktaşlımısn.!sinan işi bilse diattalar higuainler gelmezd..higuaini nasıl övdüklerini hatırlamıorum..ben beşiktaşlıyım saten bu yüzden böle aptalca transferlere tapki gösteriyorum 4 senedir uyutuyorlar diye..asıl böle adamları kabullenmek beşiktaşın kötülüğünü düşünmektir..şimdi gordon takımı kaldıramaz demiş sinan o yüzden defans alcaklarmış alsınlarda buda herkese kapak olur o zman
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaslar, adamdan cok sey beklemeyin.. Kimi alsan, tek basina bir sey yapamaz.. Futbol takim oyunu... ha zayif halkani guclendirirsen, isler daha tikir olur...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın bugün renklerine kattığı ve sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld, bu akşam İstanbul'a geldi. Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nün yöneticileriyle bugün gerçekleştirilen görüşmeler sonrası kadroya dahil edilen Hırvat savunma oyuncusu, akşam saatlerinde, yeni takımına katılmak üzere Antalya'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, Schildenfeld yazılı 24 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına görüntü veren Hırvat futbolcu, Beşiktaş'ta başarılı olmak istediğini belirterek, ''Bana 'Şifo' diyorlar. Burada da aynı şekilde hitap edilebilir'' dedi. Schildenfeld, daha sonra Atatürk Havalimanı'ndan ayrılırken, bu oyuncunun 4 Şubat Pazartesi gününe kadar dinleneceği öğrenildi.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. Engin, Fenerbahçe'ye de taş attı Kartalhaber'e değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu Maldorano'yu iyi transfer diyenler bakalım Gordon Schildenfeld'i izleyince ne diyecekler? Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik. Bu müthiş transfer için Başkanımıza teşekkür ederim'' dedi. Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Dino Drpiç'le aynı takımda yer alan ve takımıyla birlikte Antalya'da kampta olan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 23 yaşında ve 1.91 m boyunda. Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007 yılında Sibenik takımından transfer olmuştu. Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |