![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Allahım yaa..arkadaşlar büyük bi klup video görünülerıne göre transfer yapabilir mi yaa?ben size bakinin bi videosunu yapim 10 milyon euroya alıcı bulurum..böyle bişey olur mu yaa..ne yapmak istedıklerını bilmedıklerının amacın traqnsfer yapmak oldugunu gösteren bi durum daha..ilk defa duyuyorum ismini..inş tutar ama yine olan bize olacak gibi... | |||
![]() |
|
![]() | #132 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #133 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vala ne diyelim demirörene hayırlı olsun para onun ama yazık ligin bitmesine 12 hafta kalmış bekle sezon sonunda güzel bir adam al hugiaın gitti bak yararlanamadık bu adam uyum sağlıyana kadar ooooo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum çok fazla..see sonu göndermeye çalışcaz fifaya gitcek 4snenin parasınıda alcak sonra futbolu bırakır heralde ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Serdar gibi defans mı ariolar,yok bulamazlar...Serdar da saktlık döneminden bi çıksa defansta hiç bi problem kalmicak ve kimse "transfer,transfer" diye kendini parçalamicak..Dönse de BEŞİKTAŞIMIZIN 'KURTULUŞ'UNU YAZSA ARTIK | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar herkes ısmını hıc duymadık dıyor. pekı bende soruyorum chelsea nın defansına 12 mılyon pounda aldıgı sırp ivanoviç i aranızdan kaç kişi duydu ve biliyordu. gormeden yorum yapmayın, sahaya cıkan her futbolcumuza destek cıkalım | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neyse hayırlı olsunn.Olan olmuş artıkk | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Takımı inceledim 1. sırada , oyuncuyu pek inceleyemedim ama ! BOBO kadar etkili olabileceğini sanmıyorum , umalımda bu tahminlerimizi tereddütlü düşüncelerimizi değiştirsin.. Henüz yıldızı parlamayan , küçük oyuncuları alıp , onları yıldız yapabilmek en büyük Başarı olsa gerek , inş. Gordon ' da Beşiktaşımızın yeni yıldızları arasında kendine bir yer bulabilir...
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |