![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bu başlığı Gordon Schildenfeld transferinin hatalı, yanlış olduğunu belirtmek için attım. Gordon Schildenfeld 22 yaşında kadar herhangi bir avrupa takımının ilgisini çekmemiş. Hırvat Ümit milli takım oyuncusu gelecekte a takımda oynasa bile sıradan bir milli takım oyuncusu olur çünkü hırvat milii takımının defans bölgesinde ki oyuncuların kalitesi üst düzey değil hırvatistandan iyi bir defans oyuncusu çıkmaz Türkiye'den çıkmadığı gibi. Beşiktaşın defans bölgesinde oynayan Toroman ve Zan'a göre daha basit oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gordon Schildenfeld avrupa tecrübesi yok. Toraman ve Zan bir çok üst düzey maçta forma giydi Beşiktaş'a daha tecrübeli oyuncu lazımdı mesala Melberg gibi o olmadı ama onun ayarında bir oyuncu gerekiyordu. Günümüz futbolunda genç iyi bir defans oyuncusu yok. chelsa defasında terry 28 ve carvallo 30 biri yaşında diğeri -mancesther rio ferdinan 30 - milan lı nesta 32 maldini 38- real madrid li cannavarro 35 - b. münih li lucio 30 barcelona da puyol 30 ve marguez 29 ben hiç genç iyi bir defans oyuncusu hatırlamıyorum defans bölgesinde mutlak tecrübe gerekli kalecide olması gerektiği gibi sezgiler çok önemli mesala gsli song sezgileri çok kuvvetli inşallah ben yanılırım yeni oyuncumuz iyi çıkar pek ummuyorum ama had bakalım... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |