![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kardeşim sen kaç kere bu adamı izledin de böyle bir yorum yapabiliyorsun? Hiç izlemediğinden eminim. Bu ara transferde Chelsea'nin L.Moskovadan aldığı İvanoviç 84'lü, Liverpool'un Zenitten aldığı Skrtel 84'lü, Arsenalin savunmasının yaş ortalaması 22 civarında. sagna 24 - senderos 22 - djourou 22 - clichy 22 - toure 26 bir sonradan alınan gallas 30 yaşında. yedekleri daha da genç. ayrıca örnek verdiğin puyol, nesta, cannavaro gibi isimler futbola 30 yaşlarında mı başladılar?! bu adamlar genç yaşlarından itibaren bu ve bu ayar takımlarda oynuyorlardı zaten...puyol 99dan beri barcelona A takımında, nesta 93 lazio - 2002 milan, cannavaro 95 parma - ki parmanın parma olduğu zamanlar... Birader belli ki Avrupa futbolunu takip etmiyorsun ama bu tarz bir yazı yazarak (bilmediğin bir konu hakkında) insanları yanlış yönlendiriyorsun. Sana aklıma ilk gelen Hırvat defans oyuncuları yazıcam. Bi zahmet bu adamlar hangi takımlarda oynamış, hangi başarılara imza atmış bir araştır. Sonra da burada hatandan dön özür dile! dario simic igor tudor robert kovac boris zivkovic igor biscan vedran corluka robert jarni josip simunic ve niceleri... Konu ttarlabasi tarafından (02-02-2008 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Insallah Diatta yada Higuain gibi bir transfer olmaz ( Gerci Demiroren doneminde kimler geldiiiiiii kimler gitttiiiiii !!! )
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adamı kim tanıyordu böle kötüleyici şeyler söyleyebiliyorsunuz yok yası genç yok tecrübesiz filan demişsiniz , 40 yasında adammı transfer etceklerdi ben adamı izlemedim bilmiyorum o yüzden yorumda yapmıyorum ama bakıyorum cogu kişi yok gereksiz yok yası genç neye istinaden söylüyorsunuz adam gelsin izleyelim bakalım ondan sonra yorum yapalım ... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadaş sen yazdıklarımı okumadın galiba ben zaten bu isimlerden birini alalım demedim. melberg ayarı mesala song nasıl gs de, onun ayarında tecrübeli bir oyuncu | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
arkadaş sen çok iyi biliyorsun demi futbolu madem öle sana dünyada ilk defa bir defans oyuncusu yılın oyuncusu ödülünü aldı. Kim cannovarro 34 yaşındayken senin chelseye giden oyuncu dediğim ilk 11 oyuncusu olarak gitmiyor yedek olarak gidiyor biz yabancıyı Türkiyeye yedek olarak mı getiricez senin zihniyetin Bjk yönetimi neyse aynısını yani diaattayı getiren zihniyet. nestayı kimse 20 yaşında tanımıyordu. puyolu öle onlar tecrübe kazandıkça ünlendiler. yavaş yavaş oynayarak kazandılar tabi ki ama Türkiye ispanya ligi değil yabancı sınırlı onu göz önünde bulundur. yabancı oyuncuyu yetiştirmek için alamayız oynatmak için. ama Bjk yetiştirici külüp oldu. | |||
![]() |
![]() | #16 | |||
arkadaş inanmıyorsan vikipedia wev adresinden bulabilirsin sen abartmışsın asıl. | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
- ya varya, 34 yaşında bir yabancı alsak ne derdin acaba çok merak ediyorum! Chelsea'ye giden 23 yaşındaki Ivanovic de Liverpool'a giden 23 yaşındaki Skrtel sonuçta bu takımlarda oynayacak sonuçta. Bunlar sadece bu transfer dönemi için örneklerdi. Senderos, Agger, Sergio Ramos, Pepe, M.Richards gibi genç savunmacılar senelerdir üst düzey takımlarda banko oynuyor. Kimse 30 dan sonra kulübeden çıkmıyor senin sandığın gibi. - Kardeşim adamı hayatında izlemden nasıl böyle kesin yorum yapıyosun. Yedek kalacağını nerden biliyosun. Bobo ilk geldiğinde neler yaptın kim bilir? Diatta ile bu transferi de bir tutman gerçekten ilginç. Diatta 32 yaşında, yeteneği belli, bonservis bedeli verilmeden almak için alınan bir adamdı bu adamla nasıl kıyaslarsın? - Yabancı sınırı 6+2. Nobre de var. Eder sana 9 yabancı. Hala sınırdan falan sözetme. Türkiye, İspanya-İtalya değil diyosun ama puyollar, nestalar, cannavarolar bekliyosun - İLGİNÇ... - HIRVATİSTAN DAN DEFANS ADAMI ÇIKMAZ DEMİŞSİN. BU DA ÇOK KOMİKTİ. UMARIM EN AZINDAN BİR KAÇINA BAKMIŞSINDIR. KİMDİRLER, HANGİ TAKIMLARDA OYNAMIŞLAR, NELER BAŞARMIŞLAR... simic, tudor, robert kovac, zivkovic, biscan, jarni, corluka, simunic vs... milan - juventus - fc bayern - liverpool - real madrid - man city - b. leverkusen... bu takımların hemen hemen hepsinde bu oyuncular şampiyonlar liginde finaller oynamış adamlardır.. SANA TAVSİYEM HAYATINDAN İZLEMEDİĞİN BİR OYUNCU HAKKINDA (SONUÇTA ARTIK BJK OYUNCUSUDUR) YALAN YANLIŞ BİLGİLERİNLE İNSANLARI GALEYANA GETİRİP, UMUTSUZLUĞA KAPILMALARINA NEDEN OLMA.. | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Gordon Schildenfeld ile ilgili sabit bir konu zaten forumda var Lütfen konu açarken Forumda biraz araştırma yapalım LOCKED
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |