![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadasim bizde ii futbolculari istiyoruz elbette ama baksana daa delgadoyu bile alamadikk 1 mil euroluk fark yuzundenn elbetteki ii adamlar olmadan ne uefada ne ligde sampionluk zor ama madem alamioruzzz bu cocuklara guvenecezz yapacagimiz bisey yokk sonuna kadar destek vererecezz ve samp1onluk bekleyecez george best arkadasim | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mavuba benim hayalimdeki önlibero.beşeiktaşa gelmiş en iyi adam olur.guinti miz gibi ve ondan daha iyi adam.yanında tayfur bile adam olmuştu guintinin.mavubayla delgadoyu alsınlar yeter ben başka adam istemiyom | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | harbi he artık gündeme bile gelmiyo 8 gün kaldı kampa daha piyasada oyuncu yok ya
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Genç oyuncular içerisinde izlediğim en iyisi.Bir kaç yıl içerisinde belki de dünyanın sayılı ön liberolarından olacak.Almamız çok zor.Bu adam benim en büyük hayalim.Aslında fiyatı 7 de olsa alınmalı.Çünkü bize kar ettireceği kesin gibi. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya hepiniz 2 tane orta saha adamı alıyosunuz murat aksu açıkladı hala neden bu konuda yrum yapıyosunuz kim adam 1 tane playmaker,1 tane sol açık,1 tane forvet diyo siz bi delgado bide mavuba ile güzel olur orta saha diyosunuzzz yaa | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |