![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transfer yapmış olmak için yapılmış bir transfer bu bence.Neyse yine de hayırlı olsun BJK camiasına | ||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun bakalım görelim nasıl adammış
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #153 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bende bazen öyle düşünüyorum ama öyle olsa 3,5 snelik imza atmazlardı herhalde
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #154 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Büyük başarılar büyük futbolcularla kazanılır..Beşiktaşa 26-27 yaşlarında Avrupada kendini ispatlamış tecrübeli en az 5 sene forma giyebilecek biri lazımdi..15 kişlik o futbolcu listesinde bu tarz adamlar vardı..Şimdi bu kapalı kutu arkadaşı(Ki adını ilk defa duydum) görecez..Neler yapacak?
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | zaman eleştri zamanı deil zaman destek zamanı beşiktaşımıza hayırlısı olsun hosgeldin şifo
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gordonun Full Mac goruntuleri... Gormeyen kalmasin... nasil futbolcu diye merak edenler.... hayde hade... Ajax-Dinamo YouTube - Broadcast Yourself.=
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes görcek nasıl transfer oldugunu..defansa böyle toy bi adam almak hiç akıllı işi değildi ama ertuğrul yine transferde sıfırrrrrrrrr hiçbir adamı beenmedi gitti bunu aldı yazık
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gordon Kim Ya ? Umarım Bakiden Ve ibrahim kaştan iyidir yoksa boşa bir transfer daha yapmış oluruz hayırlısı olsun
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |