![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #153 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa btn herkes yok yaslı yok olmaz yok 2 yıl yedek kalmıss yazıoo acaba onlar 5. haftada dakika 90da frikik oldugunda vee gol oldugunda da bnları soliyebilecek mi yada bukdr tecrubesiz takım mı soguk kanlı olabilecekk?istedigi kdr yetenekli olsun serdar mı burak mı uefa kupasında titremeden oynucakk takımda genc artk aramadıgın kdr var artk bole adamlar lazım ayrıca 96 yılında hagi geldiginde süper adam ama barcelonada yedekti demio muydunuzz?peki hayatınızda hagiden daha iisini gordunuz mu türkiyede?premier ligde yıllarca oynamıs bi adam türkiyedeki defansları calım manyagı yapar munchten snra soldan ortayla golu parmakla sayılcak kdr az olan beşiktasımızı kafa golu manyagı yapar.sürekli eleştirenler sol kanada denilsonu istemio roberti istemio kimi istio acaba robbeni mi alalım brz mantıkllı yorumlar yapalımm bnce.robert 31 yasında da olsa türkiyeyi ayaga kaldırır.ayrıca yıllardı alex gibi orta yapanımız frikik atanımız yok diye aglayan biz deil miyiz bi anda oyunu ceviremiorz demio muyuz bırakında koşma işinide baskaları yapsın robert orta yapsın frikik atsın.ayrıca sunu da belirtmek isterim 2 yıldır yedek oynamıo diyenler bi arastırsınn!!!robert 04/05 sezonunda newcastle da 41 macta oynamıs 28inde ilk 11 ve 5 gol atmıs.05/06 yılının ilk yarısında soenesla kapısınca yedekten kurtulamamıss dogal olarak vee ocak 2006ta benficaya transfer olmuss orda sadece 2. devrede yer alabildigi için 21 macın 16sında ilk 11 oynamıs 4 gol atmıs.ayrıca tigana fransız onu adam deilse bile adam eder diye dusunuorm bn | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben yine sola Denilson diyorum. Lauren Robert´in problemleri ile baska biri ugrassin ama biz degil. Bence yabanci yine braziyan olmasi daha iyi olur cünkü takimda üctane var bile. Bobo, Klerberson ve Nobre arkadaslik yaparlar ona. Fransiz´i getirecekler iki gün sonra aglayip geri evine gitmek isteyecek. Birde 31 yasindaymis. Uzun vadeli düsünürsek bu adam bize yaramaz. Denilson 28 yasinda. Attirsinlar 3-4 yillik imza. Kurtulduk. Denilson: http://www.youtube.com/watch?v=RytIb...earch=denilson hehe: http://www.youtube.com/watch?v=mWe78...earch=denilson Konu vol-kane tarafından (15-06-2006 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #156 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
![]() |
![]() | #157 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bu topicten iğreniyorum.topici acanb arkadasımız yanlıs anlamasın ona bi kastım yok ama bu robertsmiş hiç sevmedim ben o adamı yaa.beşiktasımıza gese nin istemedigi adamımı alacagız yani??
__________________ FORUMDAKİ EZİKLERE .........DİKKAT... | ||
![]() |
![]() | #158 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Asker kaçakları İnönü stadında yargılanacak ![]() | |||
![]() |
![]() | #159 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla Newcastle da izlediğim Robert ise hala bu lafları nası yutacağınız şaşırabilirsiniz ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |