![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #51 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorun orda zaten hiçbir zaman lüzumlu konum olmaz ![]() ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| |
| |
| | #53 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Geçeriz geliyoruz Ulan ![]() | ||
| |
| | #54 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz ilklerin klübüyüz bir ilke daha ilklerin klübünün forumunda imza atıcaz inşallah haydi arkadaşlar bastırın ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| |
| | #55 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canım dostlarım.... hayatımı sorguladım sislede paylaşmak istiyom(veyselle yarısıosda) ...hersey yalan mı sisce...ben nie böle biriyim???..bi gülüyorum bi ağlıorm..ne bu ya...?herseyi çok mu takıyorum hiçbişi takmıyo muyum??3 yasındaki çocuk bile benden as soru soruyodur sanırım![]() ..hehhe..nese konuya dönelim...veysel bu kadar usun msjı nie yasdıda bnm damarıma bastı...??ben şimdi onu geçicem mi??nese onu da gecelim...şeyy ımm...ne dicektim...unuttum....:$...ayrıca ben nie bu kadar çok şarkı dinliyorum..annem bana aşık mısın kısm dedi??ben aşık mıyım???ve bebeklerde nie ölür...?ya da nie dedikodu yapılır...?(saçmaldımı düşünüosunus ama dinlediim şarkıdas geçiyo bunlar....ve bide sago mikrofonunu bulup içini dökmüş...bana da mikrofon verin...bende içimi dökmek istiyorum...![]() ...son olarak su meşhur sösümle (sis bilmessinis tabe) msjıma son veriyorum....BEKLEMEK NEKİ BEKLENEN SEN OLDUKTAN SORA....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysellllllllll hehhe geçtim seni....al sana konu....başlığıda elif nie bu kadar soru soruyo ![]() ...al sana istemediğin kadar soru işareti.......![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #56 | ||
| Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Annecim banada a$ık mıısn dedi ? Ne dedi ? Niye dedi ? Nicin dedi ? Kim dedi ? Neden dedi ? ![]() ![]() | ||
| |
| | #57 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehhe o da iimiş...anneler cin gibi varya...gösümden anlıyo annemcim herşeyi.... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #59 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorular sorarak kkonu açılır sen içindekileri cevabınla birlikte vermişsin elif maalesef buda olmadı ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |