![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam gelirim adres ne??????? ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #352 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim bi kankim var biliyomusun....sen dicen şimdi banane...olsun ben anlatcam...şimdi ben buna msj atardım (dım dikkat!!!)..ben çok sefiyom dostum dayanamıyom...o da cvp atardı beni çok sefdini her msjında belirtme die....şimdi dicen elif bu ne banane nie anlattın bunları...olsun mervecim dicem bende laf olsun torba dolsun...D ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #355 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşık mı oluosun kıs???bu bana annemcimin klasik sorusu...bişi diince hep böle dio........: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #356 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklısın.....aslında bana normal geliyo...durmadan konuşmak huyum..... ![]()
![]() |
![]() | #358 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyosun mu mesela hocalarım beni sessis sakin biri olarak bilirler....gel görki arkiler bu duruma çoldırıyo.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #359 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmem..cidden nie y.o.kki.....aman psikolojini falan bosma...dua et cinsiyet bölümünde + işareti var.... ![]()
![]() |
![]() | #360 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |