Alıntı:
alperenkartal´isimli üyeden Alıntı
aslında çok geniş düşündüğüm için böyle bir yorum yaptım. 16-17 yaşlarında bende senin gibi düşünüyordum. Çarşıdan olmak için canımı bile verirdim bile ama zamanında.
okul bitti, aklı selim hareket etmeye başladım. çarşının kulübe zarar verdiğini anladım. dünyanın en büyük kulüplerini incele hiç birinden böylesine dikkat çeken bir grup yoktur. bu bir yarar değil zarardır. fb nin gelişme sağlamasından ki en büyük nedenlerden biri taraftar profilini değiştirmesidir. futbol şiddet için yaratılmamıştır. bursa, Bjk gibi taraftarı güçlü olan külüpler ne zaman bu taraftar gruplarının gücünü azaltırsa o zaman daha büyük kulüp olacaktırlar. bu taraftar gurupları inanılmaz zarar vermektedir kulübe. ben onların yüzünden her sene en az 2 maça gidemiyorum. arkadaş küfür etme.
mesala maçtan sonra gidelim TÜrk futbol fedarasoyunu basalım kıralım dökelim orayı ama maçta küfür etmeyin cezası var. bir maç seyircisiz oynama ne kadar paraya mal oluyor kaç kişi ekmek yiyor bir maçtan güvelikten tutta temizlikçisine kadar. çarşı bide bilindiği gibi bir kısmı ücretsiz bir kısmıda az bir ücret vererek maça geliyor. bunların gücü azaltılmalı.
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Sen bence doyumsuzluğun sınırındasın Alperen;
Fenerbahçe hiç taraftarı yüzünden ceza almadı mı, Bak şu pankarta bu pankartı futbolcular Çarşıya kızdıkları için mi açmışlar yoksa Takdir ettikleri için mi?
GS şampiyonluğunda Bağdat caddesinde Aziz Yıldırım istifa diye bağıran, sonrada bağrına basan, bi öyle bir böyle yapan taraftar Fener taraftarı değil miydi?
Senin savunduğun; beceriksiz yönetimlerin hiçbir takımda olmayan üzerlerindeki taraftar (Çarşı) baskısından kurtulmak için attıkları çamurdur. Bundan öteye de gidemez.
Ben 31 yaşındayım. Allaha Şükür aklımız fikrimiz de yerinde. 16 yaşında da Beşiktaş a ve Çarşı' ya hayrandım, şimdide hayranım, yaşarsam 100 yaşında da hayran kalacağım.