![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | olm nelerle urasıyosunuz belli değil..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslında bu tip inssanlarla diyaloğa geçip gerçek beşiktaşlılığın ne demek olduğunu anlatmak lazım. hani bunu bir beşiktaşlı yaptığı zaman insanın morali daha çok bozuluyo... Banlamadan yada konuyu silmekten ise onu bu açtığı konudan dolayı utandırmak için heerkesin kınayan yorumlar yapması zaten bu insanlarınn elenmesine sebep olacaktır şahsen ben bu tip konularda karlşıdaki arkadaşımızı utandır ma politikasını izliyorum ve geleceğe ümütle bakamayan arkadaşlara da kızıyorum Ama ne olursa olsun doğru yada yanlış beşiktaşımızı ön planda tutalım... teşekkürler bu konuya değindin için .. Kolay gelsin...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Değerli forumdaşlarım değerli arkadaşlarım yazdıklarım kesinlilkle herhangi bir kimseyi zan altında bırakmak yada kötülemek değildir. Sadece bu konuda biraz hassasiyet bekliyorum sizden..... Beşiktaşlılığın getirdiği asalet bunu gerkertirir.Biz kimsenin arka bahçesine imrenek bakacak yapıda Bir taraftar grubu değiliz. O yüzden diğer iki klubün bizim forumumuzda övülmesi benim zoruma gitmiştir.... Ve bu yazdığım sadece kalbi kırıılmış bir Beşiktaş taraftarnın içinden gelen öfkenin bir yansımasıdır! O kadar haksızlık yappılsın size her türlü oyunlarla şampiyonluklarınız çalınmış ve siz bu uğurda Şerefli şampiyonlukları göğsünüze gururla kazımışsınız ve de hele bir camia ki başkanının "bu ülkede maçlar sahada kazanılmıyormuş bunu anladım" deme cesaretini gösteren ve Cem papila vakaları ile nasıl Şampiyon oldukları hala bulutlar arasında olan bir camiaya imrenek ve özenerek bakan arkadaşlarımı görünce inanın hem üzüldüm hem de kızdım. Bunlar en son bir Beşiktaşlının ağzından çıkacak sözlerdir! Bu anlamda yazmış olduğunuz destek mesajlarınıza ve bu konuda gösterdiğiniz intizama Çok Teşekkür ederim... Büyük Beşiktaş taraftarı önünüzde Azametinizden yerlere eğilen bir kardeşiniz bir arkadaşınız ve Bir dostunuz olarak sizleri sevgiyel saygıyla selamlıyorum. Saygılar
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |