![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
yavru kartallarımız ve ımkanı olmayan kardeslerımızde ıstedıklerı gıbı sıyah beyaz gıyınırler.... | |||
| |
| |
| | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zaten bir turlu anlamis degilim.niye malin fiyatini ucuz tutup da daha cok satmak istemezler. tamam bedavaya versin demiyoruz mutlaka para kazansinlar.ama bir formayi 70 ytlden 1000 adet satmakla ayni mali 30 ytl den 5000 adet satmanin neresi kotu.(verilen rakamlar ornektir) ben sahsim adina yazayim.kendime tek forma almak yerine fiyati ucuz olupda yegenlere,komsu cocuklarina almayi yeglerim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #45 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla adamların e-mail adresi ben doldurdum hergün 3 veya 4 tane atıyorum bu gidişle fiyatı erken indircekler adamları bıktırdım ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dikkate alırlar umarım.. bende mail attım. eğer dikkate alınırsa bende oğlum ve kızıma rahat rahat lisanslı ürünlerden alırım bu sefer sana kızım bir dahaki sefer abine demek zorunda kalmam.
__________________ ![]() | ||
| |
| | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
beşiktaş bölümleri olan forumlara
__________________ ![]() | |||
| |
| | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cok sagolun arkadaslar emeğinize saglık ınsallah basaracagız...aslında kendımız ıcın yapıyor gıbı gorunsekte takım ıcın ve ımkanı olmayan arkadaslarımız ıcın yaptıgımız cok acık ortada... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |