![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar ben braz farklı açıdan bakıyorum,stad harika görünüyor iyi güzel ama şuanda inönü stadın yapısından dolayı alt tribündekiler üsttekileri ,üsttekilerde alttakileri görüyor ortalarında onları ayıran vip tribünü fln yok, buda o muhteşem ambiyansı yaratmamızda büyük etken oluyor.Stadın olmasına çok seviniyrm ama br taraftanda hep kuşku var içimde,örnek alınan stadlrı inceledim hiç brinde söylediğim olay gerçekleşemiyor.Bu konuyu br şekilde yetkililere duyrmamz lazım taraftar olarak.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?Düşündüğüm gbi br sorunla karşılaşırmıyız acaba (Üst taraf üst taraf çıldırt bizi üst taraf!)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Ezequeel tarafından (24-02-2008 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/54052-iste-yeni-stad-ve-tesis-projesi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 15:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |