![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hoş geldin sende genç kartalım, senden ve senin gibi gençlerden çok umutluyuz, göstrerin artık bizlere birer karakartal oldugunuzu, bu taraftar emin olunki onurunuzla serefinizle ve ruhunuzla mucadele ettiğiniz sürece her zaman arkanızda olacak..sen diğerleri gibi bir kartal gibi mucadeleni et onurunla ve serefinle..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vallah bende tanimiyorum ama icin gayet rahat cünkü bu isin ucunda Tigana var.... cok güveniyorum
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam fanatik bursalıymış.. inş onda da şu grp beşiktaş düşmalıı yoktur ya da varsa bile belli etmesn yeter.. içinde beşiktaş aşkı olanları da gördk.. inş faydalı olur.. gencecik bişi
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |