![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Stad çok güzel ve tribünler sahaya çok yakın premier lig maçı havasında oynanır maçlar. Ancak bu stad bu kapasiteyle bir avrupa kupası finaline ev sahipliği yapabilr mi onu bilemem. Yöneticiler bu durumuda düşünmeli bence. Ama herşeye rağmen muhteşem bir stad.. | ||
![]() |
|
![]() | #122 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Unutmadan ülkemizde yapılan diğer stadlarıda unutmamak gerekiyor. Kayseri yapımı neredeyse bitmek üzere olan çok güzel bir stada kavuşacak ayrıca ezeli rakibimiz galatasarayda çok güzel bir stad inşa ediyor. Sonuç olarak yakın bir gelecekte Türkiyemiz büyük bir organizasyona ev sahipliği yapabilir ve Beşiktaşımız bu stadta Çarşı gibi bir taraftar grubunu arkasına alarak kolay kolay puan kaybetmez... | ||
![]() |
![]() | #123 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tek sorun 18 ay boyunca Zeytinburnu ve Kasımpaşa stadları bize yetmez. En azından Ali Samiyende oynayabiliriz. Olimpiyat stadını düşünmek bile istemiyorum. Tribünden tamamen kopuk bir stad o nedenle en sağlıklı olanı Samiyen... | ||
![]() |
![]() | #124 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaşım ne kadar küçük düşünüyorsunuz benim ve benim gibi kapasitenin az olduğunu düşünenler sidik yarışı peşinde değil. Neden bizim stadımızdada bir avrupa kupası final maçı oynanmasın neden bizim stadımızda uefa 5 yıldız sahibi olmasın ama baktınızmı 5 yıldız alan stadlar 50.000 kişi kapasiteden başlıyor. Her türlü başarı için rakiplerinin ayarında olman lazım onların gerisinde başlayıp yarışamazsın bu stad içinde geçerlidir en son biz projeyi ortaya çıkarıp 42.000 kişilik yapacağız dememiz çok komik bir durum zaten localarıda çıkınca 36.000 kişi neredeyse kayserinin yeni stadı ile aynı kapasitede oluyor GS ininki localar hariç 50.000 ken bizim 36.000 farkı siz görün artık günü kurtarmayı düşünmeyin birazda ileriye dönük düşünün ben bu konu ile ilgili fikrimi mail attım ne kadar dikkate alınır bilemem ama en azından denemek istedim benim gibi kapasitenin daha fazla olması gerektiğini düşünene arkadaşlar kulübe mail atalım sesimizi duyuralım belki bir duyan olur. | |||
![]() |
![]() | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ne kadar doru bilmiorm ama canlı yayında izledim kazım kanat abi proje için izin almamıs baskan milleti kandırıo eger mayıs ayında baslanırsa insatında calıscam ya baslanmazsa gibilerinde konusuo anlayamadım yane inş doru degildir o kadar haeveslendik sonucta
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nidya arkadasım demissinki stadın kapasitesi yeterli degil bu stadda bi final oynanmaz walan vilan iiyii demisin hos demissinde stadımın bulundugu alan tarihi bi mevkide bulundugu için suan yapılacak olan 42 bin kişilik proje bile zor gözüküp tartısılıo yoksa senelerdir düsünülüodu 5o bin kişilk projeler ama hepsi yalan oldu dua edelimde bu olsun bare cnkü yükseltem yapamıoz cok genişletme desen oda sınırlı ee daha ne olsun 42 bin olsun onada şükür ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu stadta maç izlemek çok müthiş olur. Bu arada çarşı bu tribünün lokomotifidir. Çarşıyı yok sayamazsın. Herkeste bir dert çarşı nerede duracak. Çarşı her zaman ki gibi kapalı tarafındaki tribünlerde sahayı yandan izleyebileceği bir noktayı alır. Çarşı şartlar ne olursa olsun bu takımı her şekilde destekler ve ateşler. Dünya bile artık bu taraftara saygı duyuyor biz burada o nereye bu nereye kavgaları ediyoruz. | ||
![]() |
![]() | #130 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | besiktas baskaninin gerekli izinleri aldikan sonra diye bir lafi var unutmayalim lutfen bu izini almak bu ulkede cok zor ama mayis ayinda kazmayi vuracagiz dedi isin en ilginc yani burasi ve burasi besiktas oyle stadi gosteripte sonra yok izin alamadik cart curt edemezsin adami oyarlar alim allah ve daha oncede dedigim gibi bilenler bilir yorumlarimi demir oren hakkinda bu adam bu isi ogrenecek ve besiktasi duzluge cikaracak buna mecbur demistim iste ilk adimlarini atmaya basladi gordugunuz gibi iddam sabittir 3 4 sene icinde digerleri sadece tozumuza yetisebilirler yeterki besiktasin gayri menkulleri duzgun kullanilsin duzgun projelere imza atilsin cilekli tesisleride yeniden kiralanmali alinabiliyorsa gayri menkul olarak kulube kazandirilmali | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/54052-iste-yeni-stad-ve-tesis-projesi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 15:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |