![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın minik takımında forma giyen Maradona lakaplı 11 yaşındaki Muhammed Demirci önceki gün oynadığı lig maçında şov yapan görüntüleri televizyonlarda yayınlanınca bir anda gündeme oturdu. ![]() 6 ay önce İstanbul amatör küme takımlarından Gençlerbirlıği'nin başkanı Seyit Ateş, tarafından Beşiktaş'a bedelsiz olarak getirilen Muhammed'in, F.Bahçe'nin kapısından da döndüğü ortaya çıktı. Ağrı'da doğan ve ailesinin İstanbul'a göçüyle yeni yaşamına adım atan minik Muhammed'in öyküsü ise çok ilginç Fakir bir ailenin 5 kardeşinden biri olan Muhammed Demirci'nin şansı, Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden Seyit Ateş'i tanıdıktan sonra döndü. Gaziosmanpaşa'da bir göz odalı evinde zor bir yaşam sürdüren Muhammed'in ailesine yardım için gelen Ateş, anne Demirci'nin "Muhammed'in aklı fikri topta. Buna bir çare bulun. Sizi çok seviyor" sözleri üzerine minik Maradona'yı kendi kulübü Gençlerbirliği'nin minik takımına götürdü. Bundan sonrasını Muhammed'i keşfeden Seyit Ateş'e sözü bırakıyoruz: "Daha ilk idmanda onun dünyanın en büyük yıldızlarından biri olacağını gördüm. Daha önce böyle bir minik oyuncu hiç görmemiştim. O dönem BJK TV'de çıktığım bir programda, Muhammed'in dünya yıldızları arasına gireceğini ve Avrupa'yı peşinden koşturacağını söyledim. O dönem Beşiktaş altyapı komitesindeki bazı arkadaşlar benimle alay etti. Ama Marmaris'te düzenlenen bir turnuvada, F.Bahçe'nin Hollandalı altyapı hocası da Muhammed'i ilk gördüğü an hayran kaldı ve hemen başkan Aziz Yıldınm'a rapor etti Aziz başkan beni arayarak çocukla tanışmak istediğini söyledi. Görüşmede İlhan Ekşioğlu, Tahir Perek, Vedat Olcay ve Serkan Acar da vardı. Aziz bey hemen anlaşmak istediklerini söyledi. Bonservisine 100 milyar lira, çocuğa da aylık 2.5 milyar lira verdiler. Yalnız biz 2 yıllık özel bir anlaşma istedik. Daha sonra Muhammed'in G.Birliği'ne dönmesi konusunda kolaylık gösterilmesi yönünde bir madde koydurduk. Ancak Aziz başkan bunu kabul etmeyerek 'Sen elini bu çocuğun üzerinden çek. Bu kapıdan çıkarsanız bir daha F.Bahçe'ye dönemezsiniz' dedl Ondan sonra da zaten çok sevdiğim Beşiktaş'a bedelsiz olarak verdim." | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence cok uzatiyorlar bu mevzuyu cocuk gencecik yasta rehavete kapilacak, cok yalnis. yetenegi ni bu i.ne basin bitirecek..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 'Ancak Aziz başkan bunu kabul etmeyerek 'Sen elini bu çocuğun üzerinden çek. Bu kapıdan çıkarsanız bir daha F.Bahçe'ye dönemezsiniz' suaziz yildirim dedigine bak ya, bunasil bi adamdir bole anlamak mumkun degil. sonra kufur edince anamin mezarina gidemiyorum dior. sen adam olda biz agzimizi bile acmayalim, neden ozhan canaydin deil de (neden ali sen neden sen..) futboluda mafyalastirdiniz , sutten cikma ak kasiksiniz ya... bi dusun neden bole yapiolar die,sen adam ol da, ondan sonra kalk anama kufuv ediolar demeni , basina hakli goster...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Süper bir yetenek ziya şengül diyorda telegol de arjantinte filan olsa yildiz olur bu çocuk zaten yildiz bakinsana takim icinde kücücük cüssesine ragmen sazi eline almış vede herkez onun yaptıklarina saygı duyuyor top kaybedince kızan bagaran yok Takımın Muhammede saygisi var buda demekki cocukda liderlik Ruhu var 10 sene sözleşme yapmişisız süper de olmuş, Benim Temennim Muhammedi görüp onunla oynamak isteyen yeteneklerin alt yapimiza kazandirilacak olmasi elimizde iyi bir kumaş var umarim padişaha kaftan olur Beşiktaşa SULTAN olur. | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın minik takımında forma giyen Maradona lakaplı 11 yaşındaki Muhammed Demirci, bir yıl önce F.Bahçe'nin kapısından döndü, şimdi PSV ve Barcelona transfer için kesenin ağzını açtı. Hafta sonunda oynanan lig maçında deyim yerindeyse şov yapan ve bu görüntüleri televizyonlarda yayınlanınca da taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan minik Maradona bir anda gündeme oturdu. 6 ay önce İstanbul amatör küme takımlarından Gençlerbirlıği'nin başkanı Seyit Ateş, tarafından Beşiktaş'a bedelsiz olarak getirilen Muhammed'in, F.Bahçe'nin kapısından da döndüğü ortaya çıktı. Ağrı'da doğan ve ailesinin İstanbul'a göçüyle yeni bir hayata adım atan minik Muhammed'in Vatan gazetesinde yer alan habere göre öyküsü: Annesi: Buna bir çare bulun Fakir bir ailenin 5 kardeşinden biri olan Muhammed Demirci'nin şansı, Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden Seyit Ateş'le tanıştıktan sonra döndü. Gaziosmanpaşa'da bir göz odalı evinde zor bir yaşam sürdüren Muhammed'in ailesine yardım için gelen Ateş, anne Demirci'nin "Muhammed'in aklı fikri topta. Buna bir çare bulun. Sizi çok seviyor" sözleri üzerine minik Maradona'yı kendi kulübü Gençlerbirliği'nin minik takımına götürdü. Muhammed'i keşfeden isim olan Seyit Ateş gelişmelri şöyle aktarıyor: Hollandalı hayran kaldı "Daha ilk idmanda onun dünyanın en büyük yıldızlarından biri olacağını gördüm. Daha önce böyle bir minik oyuncu hiç görmemiştim. O dönem BJK TV'de çıktığım bir programda, Muhammed'in dünya yıldızları arasına gireceğini ve Avrupa'yı peşinden koşturacağını söyledim. O dönem Beşiktaş altyapı komitesindeki bazı arkadaşlar benimle alay etti. Ama Marmaris'te düzenlenen bir turnuvada, F.Bahçe'nin Hollandalı altyapı hocası da Muhammed'i ilk gördüğü an hayran kaldı ve hemen başkan Aziz Yıldınm'a rapor etti Aziz Yıldırım da istedi Aziz başkan beni arayarak çocukla tanışmak istediğini söyledi. Görüşmede İlhan Ekşioğlu, Tahir Perek, Vedat Olcay ve Serkan Acar da vardı. Aziz bey hemen anlaşmak istediklerini söyledi. Bonservisine 100 milyar lira, çocuğa da aylık 2.5 milyar lira verdiler. Yalnız biz 2 yıllık özel bir anlaşma istedik. Daha sonra Muhammed'in G.Birliği'ne dönmesi konusunda kolaylık gösterilmesi yönünde bir madde koydurduk. Ancak Aziz başkan bunu kabul etmeyerek 'Sen elini bu çocuğun üzerinden çek. Bu kapıdan çıkarsanız bir daha F.Bahçe'ye dönemezsiniz' dedl Ondan sonra da zaten çok sevdiğim Beşiktaş'a bedelsiz olarak verdim." | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Minik Yıldız Basınla Tanıştı 28.03.2006 12:56 Minik Futbol Takımımız’da forma giyen ve ortaya koyduğu performansla geleceğin yıldızı olarak gösterilen Muhammet Demirci, bugün basın önüne çıktı. Oynadığı futbolla bir anda Türkiye’nin gündemine yerleşen Muhammet, “Ronaldinho ve Sergen Yalçın’ı örnek alıyorum” diye konuştu. Futbol Altyapı Komitesi Başkanımız Sinan Vardar, Gaziosmanpaşa Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Seyit Ateş ve Muhammet Demirci, Fulya Şan Ökten Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Sinan Vardar, Muhammet'in Türk ve dünya futbolu için ümit vaat eden yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Muhammet henüz 11 yaşında. Bundan sonra kendisini bekleyen uzun bir yol var. Muhammet'i küçük bir yavru gibi muhafaza etmeliyiz. Yönetim olarak kendisine çok büyük özen göstereceğiz'' diye konuştu. Muhammet'in ileride büyük bir yıldız olacağını ifade eden Vardar, ''Muhammet büyük bir değer. Profesyonelliği için ilk adımı atacağız. Önümüzdeki günlerde bu konuda çalışmalarımız olacak. Öncelikle Muhammet'in geleceğini garanti altına almalıyız. Onu kısa bir süre sonra (A) takımda izleyeceğimize inanıyorum'' dedi. Muhammet'in manevi babası Seyit Ateş ise minik yıldızın bir varoş çocuğu olduğunu belirterek, ''Varoşlardan iyi futbolcular çıkıyor. Muhammet'i 4 yıl önce bir sosyal faaliyet sırasında tanıdım. 27 yıldır başkanlığını yaptığım Gaziosmanpaşa Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne getirdim. Daha sonra da Beşiktaş'ta lisans çıkardık'' şeklinde konuştu. Muhammet'in dünya starı olacağına inandıklarını ifade eden Ateş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de minik futbolcuyu istediklerini belirterek, ''Yönetimle cuma günü bir araya gelerek, sözleşme konusunu görüşeceğiz'' dedi. Seyit Ateş, Muhammet'in gördüğü ilgiden dolayı şımarmayacağını ve minik yıldızla yakından ilgilendiklerini belirterek, ''Bilimsel olarak çalışıyoruz. Çapa Tıp Fakültesi Spor Ana Bilim Dalı'nda bir heyet sürekli bilimsel testler yapıyor. 5 yıl sonra Muhammet'i BJK İnönü Stadı'nda şov yaparken göreceğiz'' dedi. Muhammet ise kendisine kimi örnek aldığı sorusuna, ''Dünyada Ronaldinho, Türkiye'de ise Sergen'i örnek alıyorum'' yanıtını verirken, 4 yıldır futbol oynadığını söyledi. 11 yaşındaki futbolcu daha sonra futbol topuyla sahada basın mensuplarına şov yaptı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerçekten de çok yetenekli bir çocuk bu.Ronaldinho nun yerli versiyonu,şimdiden avrupanın kurtlar peşine düşmüş.Bjk onu hiçbir yere vermemeli ne olursa olsun kalmalı,geleceğimiz güvence altında beyler kimse meraklanmasın. | ||
![]() |
![]() | #59 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #60 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |