![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | el-amin geri gerlirmi? bnce glicksede glmesin iyi bsketçi ama çok bncil ve bjk koçu murat didin de onun tipinde bir oyuncu sewmz..o daha çok takım oyunun sewio
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Duyduğuma göre El-Amin Ukrayna'da mutsuzmuş.Gittiği yer bir petrol şehriymiş.Hiç güzel değilmiş.Ama yine de geleceğini sanmam.Çünkü orada kazandığı paraları Beşiktaş vermez.Bir de Khalid Kerem gibi takım oyuncusu değil.Murat Didin gibi bir sistem koçunun Khalid'i geri getireceğini hiç sanmam.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | hayallerimizi bir yana bırakıp yeryüzündeki gerçeklere baksak daha iyi olur........kimse kusura bakmasın ama bu yılki basketbol takımından ben bir başarı beklemiyorum......oluşturulan kadro yetersiz.....son 3 yılın en zayıf kadrosu....... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |