![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iyi niyetine, efendiliğine, karakterine, bişey dediğimiz yok kimsede diyemez ama yeterli değil olmuyor işte adam saatli bomba gibi ne zaman patlama yapacağı belli değil eğer hedefimiz yüksekse baki ile asla olmaz olamaz
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #263 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ibrahim kaş ve gordon iyileşsede kurtulsak şu bakiden
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #264 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 10 kişi oynayalım ama bakiyle oynamayalım. dün akşam ve her maç benim gördüğüm baki saatli bomba. 10 kişi oynasak en azından daha dikaktli oluruz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #265 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Ben aslında bu baki mercimek kadar futbol altyapısı olan bir oyuncunun boyle hatalar yapmasına anlam veremiyorum..Sonucta Ajaxın alt yapısında yetişmiş ve aavrupa kulturunu almış bir oyuncunun bu kadar basit hatalar yaparak hala bu takımda kalmasına şaşıyorum..Bazen diyorum kendi kendime ya ben futboldan anlamıyorum yada bu adamın hala bu takımda kalmasına seyirci kalanların baki'yle akrabalıkları falan var...!!!GİT ARTIKK BAKİİİİİİİİİ..... | ||
![]() |
![]() | #267 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baki maçtaysa eyvah diyorum !! Adam resmen kalkıp gol yememize neden oluyor, ayağıyla topu adamların önüne atıyor.. Bir maç olur , iki olur.. Ama her oynadığı maçda da olmaz be kardeşim ![]() Ligde yükseldiğimiz galatasaray maçında az kalsın bu adam yüzünden köşeye yatıyorduk, sabır bırakmadın Mercimek ..!
__________________ Siyah-Beyaz Ölüm-Yaşam | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |