![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sinan engini tanıyamazsınız bende buradan anlatamam..ama o adam bu klüp e zararlı ...nokta. | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Onun emekleri gözünüze dizinize dursun ne diyim . ![]() | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Onun emekleri gözünüze dizinize dursun ne diyim , ne sahtekarlık yapmış ıspatlasana . | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | en basindan beri karsiyim sinan engine ama geri getirdiler besiktasin adini leke surecek isler yapan herkez besiktasin bidaha kapisindan bile gecmemelidir erman icin dusunduklerimi zaten burda soyleyemem
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sinan engin mi ??? aman uzak dursun besiktastan .. mafyayla işimiz olmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sinan Engine laf söyleyen kardeşlerimiz abilerimiz eminimki birçoğunuz başkanlık koltuğunda şuan Demirören yerine Süleyman Sebayı görmek istersiniz.. Bunu çoğu kişi zaten açıkça söylüyor.. Ozaman birazcık araştırma yapın bakalım ********likle mafya ilişkisiyle suçladığınız Sinan engin mi Beşiktaşa bu insanları vya bu lekeyi bulaştırmış yoksa bu Seba zamanındamı başlamış | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardes anlatta bilelim ne emgi gecmis. ondan sonra biz karar verelim onun emekleri neremize dursun... ne yapmis besiktasim icin. demirörenin düsmani idi. her programda yerden yere vururdu. simdi ne oldu. baskanin yalakasi oldu. demirörenin gururu varsa gider diyordu. simdi ne oldu?? baskanin yalakasi oldu. ben hayatimda bu kadar piskin, bu kadar utanmaz bir yönetim, menejer ve teknik heyet görmedim.
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | shhhhht ne oluyor yaw burada herkesin yanlislari var sinannin da tribumlerinde bu sene kac mac kapatildi bir dusunun sen gir pet sise at sen git ana avrat kufur et camia zarar ver ondan sonra yonetim hatali sinan hatali hersey guzel gitseydi ne sinan laf ederdi ne de bu konuyu acarlardi ayip ayip ne olursa olsun bir BJK li dimdik ayakta durmali ve size ornek bu konuyu acan kisi ye bak gine kufur gine kufur simdi bu siteyi de kapatin bakalim!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/61267-artik-su-erman-toroglu-kopegini-ve/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-05-2008 03:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |